Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Anime & Manga Türünü Nasıl Kendime Sevdirebilirim? İlk Hangi Anime'yi izlemeliyim?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Daha önce hiç izlemedim arkadaşlar ve çok çocuksu mu? yoksa içinde anlamlı duygular mı barındırıyor?
Özellikle sosyal medyadan çok tepki var manga, animelere
Ama ben yinede izlemek istiyorum fakat başlamadan soğumamak için, başlangıç için hangi animeyi önerirsiniz?
(20-07-2018, 05:53)Alduin : [ -> ]Daha önce hiç izlemedim arkadaşlar ve çok çocuksu mu? yoksa içinde anlamlı duygular mı barındırıyor?
Özellikle sosyal medyadan çok tepki var manga, animelere
Ama ben yinede izlemek istiyorum fakat başlamadan soğumamak için, başlangıç için hangi animeyi önerirsiniz?

Animeye karşı olan görüş son yıllarda büyük oranda azaldı. Çocuksu anime de var yetişkinler için olanlar da.


Anime tavsiyesi için Anime 101: Hangi Anime ile Başlamalıyım konusunu inceleyebilirsin.

Ayrıca Anime Gecesinde hep birlikte anime izlemekteyiz, sen de gelip bizimle izleyebilirsin. Herkese hitap eden animeler izlemeye çalışıyoruz.
Benim herkese "ilk anime" önerim Death Note olmuştur. Farklı anime türleri var, çocuksu animeleri çoğu zaman ben de beğenmiyorum (hepsi de büyük oranda birbirinin kopyası oluyor zaten) ancak çocuksu olmayan yüzlerce kaliteli anime var.
Diğer animelere kıyasla "absürd" tarzda sayılabilecek, mizah ve gerilim karışımı şeylerden hoşlanıyorsan Monogatari serisini kesinlikle denemelisin. İlk sezonu Bakemonogatari diye geçiyor ve çok fazla sezonu var hepsinin sırasına internetten ulaşabilirsin. Çizim tarzı kesinlikle diğerlerinden farklı. İlk sezonlarda bunu fark edemesen de Kizumonogatari isimli movie'deki muazzam farkı görmelisin. 

Kizumonogatari Part I Trailer

Popüler olan ve çok uzun animeler izleme No Game No Life 24 bölümlük oyun oynayan kişilerin sevebileceği türde bi anime bakmanı tavsiye ederim.
(25-07-2018, 21:46)Belgium : [ -> ]Popüler olan ve çok uzun animeler izleme No Game No Life 24 12 bölümlük oyun oynayan kişilerin sevebileceği türde bi anime bakmanı tavsiye ederim.
Niye böyle bir hataya düşesin ki?
Ciddi bir şey istiyorsan Legend of Galactic Heroes'e başlayabilirsin. 110 bölüm ve biraz eski olsa da savaş taktikleri ve entrikalarla gayet güzel bir animedir. Eğer eskiliği senin için sorunsa bu yıl çıkmış, 12 bölümlük bir yeniden yapımı var.