Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rome Total War : Milqart'ın çocukları 8. Bölüm - Tamamlandı.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Numidia_Faction_Symbol-Vanilla.png



Milqart'ın Çocukları



Bir Numidia Hikayesi



Gisgo sağlam adammış. Takipteyim :)
Siwada 230 kişi arasından tek başına 2200 kişi içinden 1 kişiyi öldürmüş olan koca yürekli yiğit adam saygılar
Teşekkürler arkadaşlar. Rtw de generaller bayağı etkili. Savaşı bir anda çevirebiliyor. Ama öldüğünde de tüm ordunun moral düşüyor anında savaş kaybedebiliyorsun.
Eline saglik,Merco. Takipteyim. Ek soru olarak niye RTW2 degil de RTW1?
Öncelikle teşekkürler Sezar. Rome Total War ile biraz nostalji yapmak istedim açıkçası. R2TW den ziyade bunun daha çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. Herkes Rome 2 oynamamıştır ama illaki RTW oynamıştır diye düşünüyorum.
Rtw mükemmel bir oyun. Seri de güzel gidiyor. Benim de canım Rtw çekti hatta. Gerçi sürekli canım çekiyor ama uzun süre devam edemiyorum. Oyunlar ne kadar güzel olsa da bir son kullanma tarihleri falan var herhalde.
Çok sürprizli bir bölüm olmuş. Hikaye iyi gidiyor ama böyle giderse Numidia'nın sonu yakın gibi. Eline sağlık umarım geri dönüş planın vardır. :D
Valla daha çok sürpriz var. Açıkçası kafamda bir hikaye yok. Oyun nasıl şekillenirse o şekilde anlatacağım hikayeyi. Herhangi bir müdahale yapmayacağım. 6 bölümlük fotoğraf var elimde. Gerçekten zorlandığımı söylemeliyim.
Baya güzel bölümler olmuş Merco cidden heyecanlı eline sağlık :D
Tabnit reis topu çizgiden çıkarmış ya :D eline sağlık kaliteli bir bölüm daha
Teşekkürler. Şu an tatildeyim. Önceden yazdım bu bölümleri. 1 tane kaldı taslakta. Bugün yarın onu da paylaşırım. Tabnit babamız kurtuba evimiz.
Elinize sağlık hocam. Çok güzel olmuş. Bana da bir ilham kaynağı oldu. Ilk hikayemi RTW de yapabilirim :)
Bekliyoruz. Eve döndüğümde bir Makedon oyunu açasım var benim de. Rome 2 de olabilir belki. Tam karar veremedim.
Ardardına Rtw hikayesi okumak güzel oldu. Numidia oyuncular tarafından biraz üvey evlat vazifesi gören bir devlet. Çoğu kişi Afrikada bir devlet yönetmek isteyince Kartaca veya Mısır'ı seçiyor, Numidia ise akıllara gelmiuordu. Hikayeyi böyle bir devlet üzerine yazmanız çok hoşuma gitti.
Sayfalar: 1 2