Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Strategyturk Ayın Üyesi Etkinliği
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
vox.png

Ayın Üyesi Etkinliği yeni formatla kaldığı yerden devam ediyor.
Etkinlik Hakkında
Ayın Üyesi Etkinliği, orijinal adıyla Vox Populi ilk olarak forumun kurulduğu 2015 yılında başlamış, 2017'ye kadar devam etmiş ve Ocak 2017 konusu sonrasında etkinliğin işleyişinde değişiklikler yapılmak üzere dondurulmuştu. Bu etkinliği Eylül 2018 ile birlikte daha farklı bir formatla geri getiriyoruz. Artık Ayın Üyesi Etkinliği daha önceki sistemdeki gibi üyelerin aday göstermesi/üyelerin oylaması aşamalarını içermiyor, bunun yerine her ayın son haftası bir üye yönetim tarafından üyenin Ayın Üyesi seçilmesini sağlamış, diğer üyelere örnek gösterilebilecek aktiviteleriyle Ayın Üyesi ilan ediliyor. Ayın Üyesi ilan edilen üye bir sonraki ay boyunca italik bir nicke sahip oluyor ve halihazırda herhangi bir onursal ünvana sahip olmaması durumunda Kuratörlük elde ediyor.

Bu şekilde bir etkinlik işleyişi tercih etmemizin sebebi populizmden daha uzak, illa popüler bölümlerde aktif olan popüler kişilerin ön plana çıktığı bir etkinlik olmasından ziyade gerçek anlamda forum genelinde örnek gösterebileceğimiz, daha çok olması gerek dediğimiz tarzlarda işler yapan üyeleri onore etmek, teşvik etmek ve ödüllendirmek. Bu raddede konunun başlığında da linkini verdiğimiz 9. Forum Günlüğü yazısının okunması hem Kuratörlüğün hem de Ayın Üyesi etkinliğinin amacının ve ideal yapısının anlaşılmasına katkı sağlayabilir. Etkinliğin daha önceki formatından daha farklı olarak bir üye arada 1 ay boşluk olma şartıyla tekrar Ayın Üyesi seçilebiliyor. Ayın Üyesi olan üyeyi her ay bu konu altından duyurmayı planlıyoruz.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Eylül 2018
Yeni formatta ilk Ayın Üyesi .

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

napolyon94 geçtiğimiz ay içerisinde Strategyturk Retro Oyunlar Kulübü'nü kurdu. Kulüp konuları olarak RetroOyun Sohbetleri #1 "Ne ile başladık?" ve RetroOyun Sohbetleri #2: "Game Boy Efsanesi" konularının yanı sıra Kulüp Etkinliği olarak ROKET #1: The Legend of Zelda (NES) oynuyoruz ve ROKET #2: DOOM (1993) Oynuyoruz konularını hazırladı. Kendisi geçtiğimiz ay içerisinde özellikle HOI4: Haberler ve Oyun Forum bölümlerinde konulara katılım göstermiş durumda.

napolyon94 bu vesileyle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Ekim 2018
2018 yılının Ekim ayında Ayın Üyesi .

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

jax61 forumumuzun ilk 50 üyesinden birisi, kendisi geçtiğimiz aylarda Stellaris etkinliklerinde, Europa Universalis IV etkinliklerinde ve Civilization VI etkinliklerinde boy gösterdi. Kendisi özellikle Civilization bölümlerine Civilization VI - İskitler RehberiCivilization 6 Multiplayer Küçük Tüyolar ve Civilization V - Tek Şehirle Oyun Kazanma gibi rehberlerle destek sağlamış durumda.

jax61 bu vesileyle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Kasım 2018
2018 yılının Kasım ayında Ayın Üyesi .

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

Wickhart forumumuzun 74. üyesi, kendisi Steam ve Dijital İndirme Kampanyaları konusunda 100'ü aşkın iletiye sahip, geçtiğimiz aylar içerisinde son olarak CK2 - Animal Kingdoms Rehberi olmak üzere Crusader Kings II bölümüne rehber ve mod tanıtımı katkılarında bulundu. Kendisi aynı zamanda Forum Ansiklopedisi bölümünde konu sahibi yegane normal üye.

Wickhart bu vesileyle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Aralık 2018
2018 yılının Aralık ayında Ayın Üyesi ünvanı Topluluk Özel Ödülü'nü alan .

Ayrıntılı bilgi için Topluluk Özel Ödülü konusunu inceleyin.

Abarti bu vesileyle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Ocak 2019
2019 yılının Ocak ayında Ayın Üyesi .

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

Rzenma forumda özellikle Civilization VI bölümünde aktiflik göstermiş bir üyemiz, kaleme aldığı Civilization VI - Kongo Rehberi ve Civilization VI - Loyalty Rehberi gibi rehberlerin yanı sıra geçtiğimiz ay içerisinde Civilization VI - Gathering Storm eklentisine dair gelişmeleri yakından takip ederek forumda paylaştı.

Rzenma bu vesileyle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Mart 2019
2019 yılının Mart ayında Ayın Üyesi

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

TR Ace 2015 üyelerimizden, özellikle Plan ZKönigsberg 1945Katilin Sofrası ve İspanya İç Savaşı gibi oyunlarla Forum Oyunları bölümümüze önemli katkılar sağlarken, Hearts of Iron IV'ten The War To End All Wars ve Anime Land Türkiye gibi hikayeler kaleme aldı.

TR Ace bu vesileyle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Nisan 2019
Nisan ayında Ayın Üyesi ilan etmedik, ancak ay içerisinde düzenlenen Imperator: Rome Türkçe Çeviri Kalite Kontrol Programında yer almak üzere ve Kuratör oldular. 

Kendilerine bir kez daha tebrikler.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Mayıs 2019
2019 yılının Mayıs ayında Ayın Üyesi

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

irfandurmus özellikle Company of Heroes ve Heroes of the Storm bölümlerine başta Company of Heroes 2 - Yeni Başlayanlara Oyun Nedir Ne Değildir olmak üzere "ALARAK" Başlangıç Rehberi"ARTHAS" Başlangıç Rehberi ve "VARIAN" Başlangıç Rehberi gibi rehberlerle destek sağlamış bir üyemiz.

irfandurmus bu vesileyle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Haziran 2019
2019 yılının Haziran ayında Ayın Üyesi

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

yafeshan özellikle Stellaris bölümünde yazdığı rehberler, hikayeler ve açtığı etkinliklerle bölüme katkılar sağlamış bir üyemiz. Yazdığı rehberler arasında  Stellaris 2.3 Populer Ulkeler rehberiStellaris 2.1 Gemi Duzenleme, yazdığı hikayeler arasında ise United Nations of Earth - Bir Uzay Hikayesi ve Scadrial Allomantic Automation bulunuyor. Kendisi aynı zamanda Strategyturk Kitap Kulübü'nde görev alıyor.

yafeshan bu vesileyle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Ağustos 2019
2019 yılının Ağustos ayında Ayın Üyesi

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

Attila the Hun, eski nickiyle Yolgezer, forumumuzun yeni üyelerinden. Kendisi özellikle Diğer Strateji kategorisinin yeni bölümlerinde konu olarak aktif olmakla birlikte bir süredir Strategyturk Retro Kulübü'nde başkan yardımcılığı yapıyor. Kendisi aynı zamanda Satranç Turnuvası: Ağustos 2019'un şampiyonu.

Attila the Hun bu vesileyle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Eylül 2019
2019 yılının Eylül ayında Ayın Üyesi

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

2018 üyelerimizden DamageExpert,  forumda kaleme aldığı Stellaris 2.7 Ayrıntılı Gemi ve Silah Rehberi ve bu bilgileri eyleme döktüğü Stellaris - Multiplayer: Eylül 2019 etkinliğiyle öne çıktı. Çeşitli kulüp etkinliklerine de katılım gösteren DamageExpert'in aynı zamanda  CK2 Feodaliteye giriş, Dejure ve Temel Kavramlar Rehberi başlıklı bir rehber videosu mevcut.

DamageExpert bu vesileyle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Kasım 2019
2019 yılının Kasım ayında Ayın Üyesi Dawnguard

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

2018 üyelerimizden The Dawnguard, forumda özellikle Hearts of Iron IV bölümünde düzenlediği etkinlikler ve yaptığı mod tanıtımlarıyla öne çıktı. 

The Dawnguard böylelikle Kuratörlük elde etti.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Aralık 2019
2019 yılının Aralık ayında Ayın Üyesi

voxayrac.png

2015 üyelerimizden Craetus, forumda Anno 1800 - Nüfus Rehberi ve Anno 1800 - Oyun Dünyası gibi ANNO 1800 bölümünde yazdığı rehberlerle öne çıktı. 

Craetus Ayın Üyesi olarak Kuratörlük elde etti. Kuratörlüğe dair bilgi almak için Üye Onursal Unvanları konusunu inceleyin.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Ocak 2020
2020 yılının Ocak ayında Ayın Üyesi

voxayrac.png

Yeni üyelerimizden Pharmacist, Crusader Kings II bölümündeki Merchant Republic Rehberi, Teknoloji Rehberi, Favor Rehberi, Kültür Rehberi ve HRE Rehberi gibi rehberlerle öne çıktı.

Pharmacist Ayın Üyesi olarak Kuratörlük elde etti. Kuratörlüğe dair bilgi almak için Üye Onursal Unvanları konusunu inceleyin.

Tebrikler, . Başarılarının devamını dilerim.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Nisan 2020
2020 yılının Nisan ayında Ayın Üyesi

voxayrac.png

2015 üyelerimizden Mabella, HoI4 - Üretim Rehberi, AOE2 - Fast Castle Taktiği ve EU4 - Inovasyon Rehberi gibi Hearts of Iron IV, Age of Empires II ve Europa Universalis IV'ten yazdığı rehberler ve Tigranocerta Savaşı (MÖ 69)Papa VIII. Joan (9. yy -858) ve Kültürel Tatlar #2: Fajita gibi Genel Forumlar kategorisinde hazırladığı konularla öne çıktı.

Mabella Ayın Üyesi olarak Kuratörlük elde etti. Kuratörlüğe dair bilgi almak için Üye Onursal Unvanları konusunu inceleyin.

st-stfs.png
Ayın Üyesi: Haziran 2020
2020 yılının Haziran ayında Ayın Üyesi

voxayrac.png

Yeni üyelerimizden Dothor_; Imperator: Rome - Donanma TaktikleriRome II - Detaylı Ordu Gelenekleri Rehberi,  ve Elder Scrolls Online - Werewolf Rehberi gibi yazdığı rehberler ve İssos Savaşı (MÖ 333) gibi Tarih Forum'daki aktivitesiyle öne çıktı.

Dothor_ Ayın Üyesi olarak Kuratörlük elde etmiş oldu. Kuratörlüğe dair bilgi almak için Üye Onursal Unvanları konusunu inceleyin.

st-stfs.png

Ayın Üyesi: Temmuz 2020
2020 yılının Temmuz ayında Ayın Üyesi

voxayrac.png

Forumumuzun ilk 40 üyesinden biri olan unonimus, kendisi geçtiğimiz aylarda kaleme aldığı Panzer Campaigns'te İstihkâm ve Hava Gücü, Panzer Campaigns'te Hareket, Panzer Campaigns'te Hücum ve İkmal, Panzer Campaigns'te Ateş Etme ve Çarpışma Sonuçları ve Panzer Campaigns'te Çevre ve Komuta gibi rehberlerle öne çıktı.

Kendisi bu vesileyle Kuratörlük elde etti. Kuratörlüğe dair bilgi almak için Üye Onursal Unvanları konusunu inceleyin.

st-stfs.png

Ayın Üyesi: Aralık 2020
2020 yılının Aralık ayında Ayın Üyesi

voxayrac.png

Forumumuzun yeni üyelerinden Yasin Ahmet, farklı oyunlardan kaleme aldığı Victoria 2 - Bavyera Rehberi, Shogun 2 - Otomo Klanı Rehberi, CK3 Rusya Bölgesi Rehberi ve Baldur's Gate Arayüz ve Oynanış Rehberi gibi rehberler ve düzenlediği PZC - Stalingrad'42 Etkinliği ile 2020 Sonbahar PZC - El Alamein '42 Etkinliği gibi etkinliklerle öne çıktı.

Kendisi bu vesileyle Kuratörlük elde etti. Kuratörlüğe dair bilgi almak için Üye Onursal Unvanları konusunu inceleyin.