Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Total War: WARHAMMER II - Curse of the Vampire Coast
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
header.jpg?t=1538688022


Total War: Warhammer 2 için Curse of the Vampire Coast eklentisi 8 Kasım'da çıkıyor.


Lustria'ya gece çöküyor. Beklemekte olduğun rıhtımda karşında gittikçe çoğalan sis tabakasına karşı gözlerini kısarak bakarken etrafı dikkatlice dinlemeye başla. Arkandaki ormandan gelen sesler gittikçe azalıyor ve o seslerin yerine küflenmiş bir gemi direğine çarpmakta olan teçhizatların sesleri yükselmeye başlıyor. Sesler yükseldikçe bu seslere yarı-ağıt yarı denizci şarkısı mırıldanmakta olan binlerce nefessiz ses de eşlik ediyor. İçerisinde olduğunuz dehşet karşınızdaki kasveti ortadan kaldırırken artık neyle karşı karşıya olduğunuz gün gibi ortada: Hayalet rüzgarlarıyla hareket etmekte olan Vampir Kıyısının çürümüş gemileri! Arkana bakmadan kaç! - hızlıca. Çünkü yapabileceğin başka bir şey yok.

Lustria'nın doğu kıyısına çıkmış olan isim ölümsüz Lord Luthor Harkon'du, bu olayın ardından ölüler bu topraklara yerleşmiş, iç kademelerdeki ormanlara keşifler düzenlenmiş ve okyanusun diğer yakasına geçerek korsanlık yapmışlardır. Çılgın Arch-Commodore Harkon silahlar taşıyan zombi mürettebatlara, vampir muhafızlara ve diğer ölümün güçlerine hükmeden yegane isim değil. Diğer korsan lordları kendilerine has filolara ve sonsuza dek kendilerine hizmet edecek hizmetkarlara sahip.

Bu tiranlar kan ve altın arayışında denizde dolaşken Ulthuan'ın vortex'i her geçen gün zayıflıyor. Denizin derinliklerinde yer alan Yıldızmetal Zıpkın en güçlü Merwyrm'e bile boyun eğdirebilecek güçte!

harkon_town.jpg?t=1538688022

Curse of the Vampire Coast aşağıdaki unsurları içeriyor:
  • 4 yeni efsanevi lord.
  • Yeni büyü okulu.
  • Yeni senaryo mekanikleri.
  • Her efsanevi lord için özel geliştirilebilir gemiler.
  • 8 yeni Regiments of Renown.
  • Vampir Kıyısı lordları için özel teknoloji ağacı.
  • Amiralleriniz için özel filo makamları.
  • Yeni birimler.
Vampir Kıyısı ülkeleri Eye of the Vortex ve Mortal Empires senaryolarında oynanabiliyor ancak Great Vortex'le pek ilgilenmiyorlar, daha çok kendilerine has bazı hedefleri mevcut.

Luthor Harkon tanıtım konusu için tıklayın.
Dün çıktı.
Ilk ciktigi gun almistim gecen gun oynama firsati buldum ama birlikler inanilmaz kotu. Hikayeler falan hersey sekil ama ordu birimleri cok dandik malesef.
Başlangıç piyadeleri evet kötü olsa da dengeleyici olarak menzilli piyadeleri ve topları kaliteli. Ayrıca lordları da savaşta epet etkili olmakta.
(23-05-2019, 21:46)Gurt : [ -> ]Başlangıç piyadeleri evet kötü olsa da dengeleyici olarak menzilli piyadeleri ve topları kaliteli. Ayrıca lordları da savaşta epet etkili olmakta.


Onerebilecegin ordu birilikleri var mi ve strateji olarak nasil bi yol izlenmeli ?
(25-05-2019, 00:58)Grindelwald : [ -> ]
(23-05-2019, 21:46)Gurt : [ -> ]Başlangıç piyadeleri evet kötü olsa da dengeleyici olarak menzilli piyadeleri ve topları kaliteli. Ayrıca lordları da savaşta epet etkili olmakta.


Onerebilecegin ordu birilikleri var mi ve strateji olarak nasil bi yol izlenmeli ?

Çok fazla oynamadım ama bildiğim kadarıyla ağırlıklı olarak menzilli piyadelere ve havanlara dikkatini vermelisin. Havan topların gerçekten çok iş yapıyor ayrıca Drefin olması lazım şişman kadın kahraman oyundaki en güçlü lord diyebilirim. Oyunun başından beri bu lord ile savaşlara katılırsan lordunun yeteneklerini de sefer menzili veya muharebe yerine direk yukarıdaki kişiyi etkileyen yeteneklerden verirsen ölümsüz oluyor. Yetenekleri çok kullanışlı. Kahramanını da ilk turdan orduna katıp savaşlarda kullanabilirsin ve onu da zırh, saldırı ve sağlıkta geliştirirsen rahat bir oyun geçirirsin.