Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Civ6 - Multiplayer: Ekim 2018
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(24-10-2018, 21:15)Sezar : [ -> ]Ben standart hiza karsiyim, 500 tur surecektir. Dun bir gunde 100 tur gidebildigimize gore standart ortalama 4-5 gun surer ve aramizda bu  kadar devam etmek isteyen olmayabilir. En basitinden ben bir civ oyununa 2 gunden fazla oynamaya karsiyim.

Yafes'in stellaris mpleri gibi sen de günübirlik civ mpsi mi istiyosun? Bi kere o 100 tur ilk gün seri seri tur geçildiği için öyle. 2. oyunda 100 turu kaç saatte bitirebileceğinizi bi düşün bence. Civ günübirlik bi rts değil. Online hız, random adamlarla günübirlik girip ilk çağlarda savaşıp çıkılan bir oyun için olsa gerek.
, civ mp sinin ertesini gun kalip yalan olmasindansa ilk gun bitmesini tercih ederim. Kac kez burada yapilan civ mp leri yarida kaldi ki bu hic hos degil.
Dün akşam Sezar ile 4 saatte düel MP bitirdik. Gayet de güzel oldu.. tüm araştırmalar da bitirilmiş son seviye silahlarla savaş yaptık..3-4 güne oyunu yaymak sadece fazladan sıkıcı turlar demek..genel kanı bu yönde ise yine de uyarız
Ulke ayrimi yapmayalim lutfen. Tek bi mp kazanimiyla op ilani dogru degil.

Onun disinda uzun sureli oyun fikrine oldukca acigim
(25-10-2018, 12:39)yafeshan : [ -> ]Onun disinda uzun sureli oyun fikrine oldukca acigim

Ben de uzun süreli oyun konusunda olumlu düşünüyorum. Katılım noktasında fazla problemim olmaz muhtemelen.. Sadece bazı Cuma akşamları müsait olmayabilirim. Haftanın diğer günlerinde akşamları genelde müsait oluyorum ekstra bir şeyler çıkmazsa tabii..






Yavastan toplanalim.
Buralardayım.
Bugün gelemem.
(25-10-2018, 20:58)Ayro : [ -> ]Bugün gelemem.

işte tam da bu sebepten uzun süreli oyunlara karşıyız.. max 1-2 gün diyoruz.

ayro gelmeyecek ise kalanlarla devam eder veya istek dahilinde yeni oyun kurabiliriz.
(25-10-2018, 20:58)Ayro : [ -> ]Bugün gelemem.

Standart 500 tur uzun vadeli oyun isteyen birisinin gelememesi ironik oldu. :D

Oda kuruldu bu arada.
da yok, herkes yarın müsaitse yarın oynanabilir - eğer yarın da müsait olmayan varsa bir sonraki gün Pazar.
(25-10-2018, 21:01)Sezar : [ -> ]
(25-10-2018, 20:58)Ayro : [ -> ]Bugün gelemem.

Standart 500 tur uzun vadeli oyun isteyen birisinin gelememesi ironik oldu. :D

Oda kuruldu bu arada.

Bugün oyun günü mü?
Yayini dinledigini saniyordum Ayro, Duman Persembe devam demisti.
Civ6 etkinliğinin şimdilik sabit günleri yok, EU4 etkinliklerinden kalan günlerde düzenleyebiliyoruz. İleride sabit günler belirlenebilir.
Oyunun sonunda kapadım yayını, zaten Pazar ve Salı oynuyoruz, 3. bir gün tamamen opsiyonel bir seçenek.
(25-10-2018, 21:17)Ayro : [ -> ]Oyunun sonunda kapadım yayını, zaten Pazar ve Salı oynuyoruz, 3. bir gün tamamen opsiyonel bir seçenek.

Bugunlerde oyun oldugu nerede yaziyor tam olarak bu konuda.
Evet yazmıyor, ben öyle zannetmişim oyun günlerini. Ama Perşembe de yazmıyor. Belirli bir tarihi olmayan oyuna gelememekle tarihi belirli oyunun düzeni çok farklı şeyler ben buna dikkat çekmeye çalıştım.

İnsanlar 1-2 ay süren EU4 multisine katılabiliyorsa 2-3 haftalık Civ multilerine de katılabilirler. Derseniz çoğunluk bundan hoşlanıyor diyebilecek bir şeyim yok ama aynı bu oyundan sonra aynı setup ile devam edeceğimi sanmıyorum.
Ayro sen daha 2 gunluk civ mp sine katilamiyorsun bana 2-3 haftalik Civ multilerinden soz etme lutfen. Uzun vadeli oyun isteyenler once 2 gunluk oyuna devamlilik gostersinler. Daha oncde de cokca denendi hepsi husran oldu. Eu4 gibi baskasinin yerine girilmiyor bu oyunda. Ayrica Eu4 gibi kalabalik bir kitlesi de yok.

Bugun musait olmayabilirsin eyvallah lafim yok. Ama yok bugun oyun gunuymuydu gibi laflarla gelmeyin.
(25-10-2018, 21:45)Sezar : [ -> ]Ayro sen daha 2 gunluk civ mp sine katilamiyorsun bana 2-3 haftalik Civ multilerinden soz etme lutfen. Uzun vadeli oyun isteyenler once 2 gunluk oyuna devamlilik gostersinler. Daha oncde de cokca denendi hepsi husran oldu. Eu4 gibi  baskasinin yerine girilmiyor bu oyunda. Ayrica Eu4 gibi kalabalik bir kitlesi de yok.

Bugun musait olmayabilirsin eyvallah lafim yok. Ama yok bugun oyun gunuymuydu gibi laflarla gelmeyin.

Birbirinden bağımsız günlerde kurulan düzensiz multide oyuncu rastgele takvime uymak zorunda mı? Geçen hafta bana Perşembe günü oyun olacak desen şuan hazırdım. Bu haftaya kadar haftada 4 gün EU4 multisi yaptık, 2-3 hafta Anno 1404 multisi sıkıştırdık araya. Geçen hafta oyun günü belirli olan ancak katılamadığın CoH 2 multisi de yaptık üstüne. Hepsine %100 katılım gösterdim, neden? Çünkü hepsinin tarihi ve saati belirli. Ancak anlık karar verilen, oyunculara bağlı olan bir takvimde istediğim zaman gelmiyorum diyebilirim.

Civ6 mplerine katılan 6-7 kişiyiz ve neredeyse hepimiz etkinliklerde devamlılık gösterebilen yeterince eski üyeler görebileceğin üzere. Tanımadığımız insanlarla oynuyoruz sanki.
Yarın büyük ihtimalle katılabilirim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7