Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Youtube`da reklamlardan kurtulmayi saglayan plugin
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaslar, belki beni kinayacaksiniz bunu simdi mi ogreniyorsun diye bilmiyorum. Gecenlerde uBlock Origin adli Chrome eklentisi sayesinden ne Youtube`da nede baska bir mecrada reklamlara takilmayacagimi ogrendim ve inanmasam da bir denedim. Nasil siteleri atlatiyor bilmiyorum ama ne Youtube`da ne Twitch`de ne de baska yerde sinir bozan, dakka basi araya gelen reklamlardan kurtuldum. Size de tavsiye ederim.

2wfr97o.png


https://chrome.google.com/webstore/detai...iagm?hl=en
Ek olarak belirtmekte fayda var, uBlock Origin ve uBlock farkli devler tarafindan gelistirilen farkli pluginler. Esas plugin uBlock Origin'dir, uBlock piyasadaki baska bir reklam bloklama plugin'i olan Adblock tarafindan iktisap edilmistir. Adblock da "zararsiz" reklamlari para karsiliginda gostermekle bilinir. Dolayisiyla uBlock Origin cokca tavsiye olunur :)
Şimdilik Adblock işimi görüyor. Zaten dizi izlemek için girdiğim siteler blockerı kapatmamı istediğinden mecburen reklam izliyorum.
(30-12-2018, 12:15)Gurt : [ -> ]Şimdilik Adblock işimi görüyor. Zaten dizi izlemek için girdiğim siteler blockerı kapatmamı istediğinden mecburen reklam izliyorum.

Adblock kullanmayı bırak.Nedenini anlamak için uygulamaya verdiğin izinlere bak...
uBlock > AdBlock
Ayrıca uBlock Origin sadece reklam engellemiyor. İçerisinde kolayca aktif edebileceğiniz zararlı siteleri engelleyen süzgeçler de mevcut.
AdNauseam + ublock origins :ok:
AdGuard