Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Age of Empires III - Kısa Sorular & Kısa Cevaplar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
aoe3.png
AoE 3 ile ilgili her türlü sorunuzu burdan sorabilirsiniz.
oyun yanıt vermiyor hatası alıp duruyorum oyunu orjinal aldım ama main game giremiyorum eklenti paketlerinden girdiğim de de ana oyundan hesap oluşturma mı istiyor bu yüzden multplayer olarak ta oynayamıyorum
Oyunu klasöründeki age3.exe'den çalıştırmayı deneyebilir misin?
denedim yönetici olarak çalıştırmayı uyumluluk sorunu gideri uyumluluk modlarının hepsini sürücüleri güncelemeyi de denedim
Menzilli olmayan süvari birimlerinden alan hasarı veren atlı tipi sadece Spahiler mi ?
Bunu siz bilemezsiniz kimse bilemez Bay Mac. Bu görev size verildi. :smile:
(15-05-2017, 12:05)Cpt.MacMillan : [ -> ]Menzilli olmayan süvari birimlerinden alan hasarı veren atlı tipi sadece Spahiler mi ?


Ana oyunda Fransa'nın Cuirassier atlısı ve kabilelerden gelen Sioux War Chief alan hasarına sahip.
yaz indiriminde oyunu edindim fakat çalıştıramadım.. sistem win 10..

intialization failed hatası veriyor.. çezümü hakında bilgi sahibi olan var mı ?
(28-06-2017, 16:09)jax61 : [ -> ]yaz indiriminde oyunu edindim fakat çalıştıramadım.. sistem win 10..

intialization failed hatası veriyor.. çezümü hakında bilgi sahibi olan var mı ?

Uyumluluktan Service Pack 2 yapıp yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Olmazsa bilgisayarın dilini ingilizce yaparak çalıştırmayı dene.

O da olmazsa şunu deneyenler çalıştığını söylüyor. Tam çözemedim.

-Click Control Panel  (DENETİM MASASI)
- Programs  (PROGRAMLAR)
- "Turn Windows features on or off"
- Open folder called Legacy
- Select DirectPlay 
Çözülmediyse tam hata metnini iletirsen ben araştırayım.
Benimde soyle bir sorunum var oyun gog ve complete edition normal editionda dlcleri ayri ayri kurup asian dynastiese girdigimde warchief uygarliklarida goruluyordu fakat complete editionda warchief uygarliklari gozukmuyor bunu nasil cozebilirim?
valla hiç açılmıyor işte hata metnini de yazdım üste..intialization failed diyor .. bikaç şey denedim .. bir küçük eklenti bile öneren yer buldum.. yükledim yine de olmadı.. dosyaları doğrulama denedim.. uyumluluk denedim.. yok yani ..olmuyor..

29ZLld.jpg
Windows 10 mu? Steam üzerinde altnkurt'un yazdığı kısım var (DirectPlay'li) çözüm olarak, deneyenler oldu demiş.
win 10 sistem evet.. altnkurt un yazdığı en son şeyi anlayamadım .. düzgün anlatılırsa anlarım sanırım..

edit.. uzun uğraşlardan sonra üstteki ingilizce çözümü becerdim.. oyun çalıştı..
Win 7 Ultimate 32 Bit
Intel ® Core™ 2 Duo CPU E4500 2.20GHz (2 CPUs), - 2.2GHz
2048 MB RAM
ATI Radeon x1950 GT, Internal DAC (400 Mhz), Bellek 1278 Mb

aoe3 kaldırır mı acaba?
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var gog'un aoe3 collection sürümü var asian dynastiese girdiğimde oyunda waechiefin milletleri gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim?
(15-01-2018, 19:36)xzeusx : [ -> ]Win 7 Ultimate 32 Bit
Intel ® Core™ 2 Duo CPU E4500 2.20GHz (2 CPUs), - 2.2GHz
2048 MB RAM
ATI Radeon x1950 GT, Internal DAC (400 Mhz), Bellek 1278 Mb

aoe3 kaldırır mı acaba?

Sistem yeterli kaldırır.

(15-01-2018, 23:13)glorfindel : [ -> ]Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var gog'un aoe3 collection sürümü var asian dynastiese girdiğimde oyunda waechiefin milletleri gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim?

Sorunu tam olarak anlayamadım,ekran görüntüsü alabilirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.
(15-01-2018, 23:13)glorfindel : [ -> ]Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var gog'un aoe3 collection sürümü var asian dynastiese girdiğimde oyunda waechiefin milletleri gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim?

1)Run regedit.exe and go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Age of Empires 3 Expansion Pack 2\1.0 , right click on PID alphanumerical valor ----->Modify , then copy the number which appears there...

2)Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Age of Empires 3 Expansion Pack\1.0 , right click anywhere, New-----> Alphanumerical Valor , name it PID and paste the number which you previously had copied 

3)Again, go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Age of Empires 3 Expansion Pack 2\1.0 , just that this time right click on DigitalProductID, copy all the weird text you see there... and onwards to the next, final step

4)Finally, go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Age of Empires 3 Expansion Pack\1.0 , right click anywhere, New--------> Binary Valor (or something similar), name it DigitalProductID, and paste what you had copied. Go to the Shortcut to TAD and that should do the trick.
Arkadaşlar merhaba.
Aoe 3 te oyuna ateşkes süresi nasıl ekleniyor?
Birde birkaç videoda gördüm fransızlar scoutunu görünmez yapabiliyor idi bu nasıl yapılıyor?
WarChiefs eklentisiyle Treaty Mode olarak oyunun başında 10 20 30 ve 40dklık ateşkes süresi ekleyebiliyorsun. Fransızların Native Scout'unun görünmez olabilmesi de bu eklentiyle geliyor.
Sayfalar: 1 2