Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Anno 1800 - Kapalı Beta - Değerlendirmeleriniz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Herşey lowda 1366x768'de 750m ile 20 fps alıyorum.
Oyunun oynanışı çok rahat, arayüz herşeyi bize sunmuş. Şimdiye kadar gördüğüm bütün sistemlerde tooltipler şahaneydi. Gereken menülere ulaşım çok kolay ve menüler çok basit tasarlanmış. Grafik tasarımı da çok hoşuma gitti. Oynanış kısmındaysa nüfus planlaması olayı farklı bi içerik olmuş. Oynanışı baya etkiliyor. Yine dediğim gibi inşaat için gereken herşey alttaki menülerde özenle tasarlanmış durumda. Henüz temel şeylere baktım ama oyun olmuş gibi diyebilirim. İleriki aşamaları deneyince yine uğrarım.

(31-01-2019, 18:09)perverende : [ -> ]Oyundaki influence puanımı kullanarak gazeteden bu haberi kaldırttım ve yerine onedio'daki bu soruları yalnızca dahiler çözebilir gibi aptal bir anket haberi koydular :)

LOL
Daha sadece yarım saat oynadım. Oyunun grafikleri oldukça güzel. Anno 1404'e baya benziyor. Tabii 1404'ü pek bilmediğim için de öyle gelebilir. Arayüzünü sevdim, baya temiz ve düzenli. Belki oynadıkça sorunlarla karşılaşırım ama kullanıcı dostu ve güzel arayüze sahip strateji oyunu bulmak biraz zor.
Bana key bulma konusunda yardım edebilecek varmıdır acaba.
Anno_1800_Closed_Beta2019-2-1-4-33-28.jpg

Anno_1800_Closed_Beta2019-2-1-4-33-19.jpg

3000 kişilik şehrimle artisian aşamasına geçme noktasında ara verdim. Bu oyun olmuş arkadaşlar.
Arkadaslar benim merak ettigim olay su, bu oyub mukemmel bir oyun da olabilir ama steamde kendi sayfasi da bu oyuna 209 TL diyor. Aramizda buna bu kadar para verebilecek var mi ? Varsa bile ben hicbir oyunun salt tek basina( dlcsiz) 209 TL ye degecegini dusunmuyorum.
İndirime girmesi gerekiyor satın alınabilmesi için.
(01-02-2019, 08:50)Sezar : [ -> ]Arkadaslar benim merak ettigim olay su, bu oyub mukemmel bir oyun da olabilir ama steamde kendi sayfasi da bu oyuna 209 TL diyor. Aramizda buna bu kadar para verebilecek var mi ? Varsa bile ben hicbir oyunun salt tek basina( dlcsiz) 209 TL ye degecegini dusunmuyorum.

Bence alınmaya değer bir oyun. Fiyatı 60 lira civarlarına indiğinde hala oynayan olursa direk almayı düşünüyorum. Tabi ki bu fiyatla asla.
Oyun oldukça güzel görünüyor anlatılanlara göre 1404 havasını yakalamış. Betaya katılım için yardımcı olabilecek var mı?
Baya övüldükten sonra ben de merak ettim. Bana da yardımcı olabilecekler varsa memnun kalırım.
Oyunun görselleri, büyük/küçük yeni mekanikler, oynanışın rahatlığı hepsi tam yerinde olmuş.

Ama şunu söyleyeyim, blueprint modu tam bir hayal kırıklığı yarattı bende. Günlüklerin birinde bu moddan bahsederken şehri ileride gelecek servis binalarına göre planlayabileceğimi düşünüyordum ancak blueprint mod sadece inşaata açık binalar için geçerli. Keşke diğer binaları da görebilseydik, şuan sadece üretim zinciri kurarken işinize yarıyor.

izsao6.jpg
Halen key bulamamış olanlara davet verebilirim.
Her şehre şehir kurmamız gerektiği için adaların mecburen belli bi boyuttan büyük olması lazım. Küçük adalarla bu oyun ilerlemez.
`a beta key icin tesekkurlerimi iletirim. Arkadaslar bende kurdum ama bende cozunurluk kalitesi cok kotu. Ne yapmam gerek? Ayarlar ultra highta. Nedense full screen yerine windowed yaptigimda cozunurluk artiyor.

2r44l8k.jpg
(02-02-2019, 20:26)Sezar : [ -> ]Arkadaslar bende kurdum ama bende cozunurluk kalitesi cok kotu. Ne yapmam gerek? Ayarlar ultra highta. Nedense full screen yerine windowed yaptigimda cozunurluk artiyor.

Oyunu ilk açtığında ayarlarda 1080p gözüküyor ama nedense öyle değil. Çözünürlüğü düşürüp tekrar 1080p(ya da 2k-4k artık :P) yaparsan hem çözünürlük hem de windowed-fulscreen sorunu çözülür.
Ben cok begendim. Closed betasi boylesi ise uzerine gelecek dlc lerle ne olur kim bilir. Bulamadim tek sey diger adalara nasil liman atilmasi ve diger ai adalarla ticaret nasil yapiliyor kesfedemedim.
Gemiyi boş adanın sahilinin yanına getirdiğinde limanın yapılabilir olarak gözükmesi gerekiyor. İlk başta anlaması biraz zor.



Bu da tarihin ilk Oktoberfest'i, belediyemiz çok çalışıyor, işin sonunda halk kazanıyor. Arkada inşası devam eden yeni müzemizin bir kısmı görülebilir.

lsx95x.jpg
Sayfalar: 1 2