Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Warhammer II - Multiplayer Campaign: Mart 2019
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
1530098156_tt.png

ile multiplayer campaign yapmaya karar verdik. Campaign'e ait hikayeler ve görseller bu konu altından paylaşılacaktır.



mon_256_1.png
mon_256.png
Takipteyim
Heyecanla takipteyim.
Yaratılış günlerinden bu yana sürüngenler, Lustria'nın cangıl kıtasına hükmetti.
Cahiller, bu yaratıklara kertenkeleadamlar der.
Bilgeler ise onları dünyanın savunucuları olarak bilir.
Eski çağlarda Kadimler'in bir planı vardı.
Ama sonra Yıldız Kapıları çöktü, Kadimler kaçtı ve İblisler fani düzlemi işgal etti.
Slannlar'ın önderliğindeki Kertenkeleadamlar, Lustria'ya akın eden İblisler'le savaştı.
Yine de, Büyük Girdap'ı yaratan Elfler oldu.
Kaos dünyasını emip İblis Türü'nü kurutan,dönüp duran bir anafor.
Dünya kurtarıldı.
Ancak Girdap'ın ayakta kalmasının tek sebebi, Büyük Koruma sayesinde Slannlar'ın gücüyle güçlendirilmesi.
Koruma çökerse İblisler geri döner.
Lord Mazdamundi'nin emrindeki Slannlar tekrar İblisleri yok edebileceklermi ? yoksa Lustria cangılı için kötü günler mi başlayacak ?
bV0aJG.png
mon_256.png

RICTUS KLANI
Skavenların gerçek doğası ihanet, iki yüzlülük ve korkaklıktır ve Alt İmparatorluğun pek çok yerinde bu özellikler erdem olarak kabul edilir, övgü alır. Rictus Klanı bu özelliklerle övünür... Epeyce zengindirler ve hazinelerinin Mors Klanıyla bile yarıştığı söylenir. Rictus, Dünyanın Kenarı’nın doğusundaki Kara Topraklar’ın derinliklerindeki bir yuva in olan Kambur Dağ’ın altındaki geçitler ve tünellere egemendir. Fakat son zamanlarda dikkatleri batıya, uzaklara çevrildi...   

Uzun zamandır yer altında bekledik, izledik ve imrendik. Bütün her yere veba gibi yayılabiliyoruz ama o boncuk gözlü elflerin vortexi yüzünden elf diyarlarına saldıramıyoruz. İki kuyruklu kayan yıldız yakın zamanlarda görüldü. Kahinin dedikleri mutlaka olmalı ama kararsız, plansız ve akılsız hareketlerden kaçınmalıyız. Çarpıtımtaşları bizim için çok değerli onları bulmalı sonra da veba gibi yayılmalıyız. On Üçün Konseyinden çıkacak kararlara bağlı kalmalıyız. Konsey bizim için herşeyin en iyisini bilir.

the_council_of_thirteen_by_baklaher_daqy3vg-pre.jpg
grGJ9b.jpg
grGJPL.jpg
nQD3b1.jpg
RrvlGG.jpg
YQ97Va.jpg
Lustria cangılını güvenli hale getirmeyi amaclayan Mazdamundi , Kuzeyden gelen kendilerine Norska baskıncıları adını koymuş İblislerle mücadele edilmesini emretti. Alınan zaferler doğrultusunda Lustria bölgesi bir nebzede olsa İblislerden temizlendi.
lqD6Nk.jpg
16olZD.jpg
Daha sonra eyaletimizde oluşturulan entrikalar yüzünden bir grup haşere birimleri ile savaşıldıktan sonra Lustria eyaletinde güvenliği sağlama alan Lord Mazdamundi amaçlarının bütün sıcak kanlıların yok edilmesi olduğunu açıkladı.
Veba Yayılıyor..

Burayı sadece gidenler bilirmiş zaten buraya skavenlardan başka sadece çok şanslı birkaç kişi gidermiş. Kimileri gerçekten gidip bir ömür sır gibi saklarmış buranın yerini, kimileri herkese anlatırmış, kimileri duyduklarına kendinden birşeyler katarak gittiğini anlatırmış, kimileri de sadece bunları dinleyerek buranın hayalini kurarmış. Uzun yıllar oldu skavenların kendilerini yer altına hapsetmelerine. O kadar uzun yıllar oldu ki On Üçün Konseyi dışında bazı kadimler hariç kimse neden burada olduklarını bilmez buranın asıl vatanları olduklarını sanıyorlarmış. İki kuyruklu kayan yıldız gökyüzünde süzülürken kadimin dikkatini çekmiş. Kadim ilk başta inanamamış gözlerine. Sonra kehanet tabletlerinin parladığını görmüş ve Tretc Ödlekkuyruk'a haber salmış. On Üçün Konseyi derhal toplanmış. Konseyde bir karar alınmış. Bu karar öyle bir kararmış ki uygulamak için skavenların yer altında tam 3 gün halkına nereden geldiklerini ve nereye gideceklerini anlatması gerekmiş.

Görsel


Haşereler yuvalarından bir bir çıkıyorlarmış. Yuvalarından çıkmak için ne erken davranmışlar ne de geç kalmışlar. Sınırlarının yanında bir ordu gözüküyormuş. Bu ordu düşman ordusuymuş. Büyük bir hırsla akın etmişler üzerine doğru düşman ordusu kaçmış. Tüm bunlar olurken ordudaki bazı askerler On Üçün Konseyine rapor yazıyorlarmış. Bu raporların eşliğinde skavenların ilk sorunu ortaya çıkmış gıda. Gıda o kadar önemli bir sorun olmuş ki uzun süre yer altında kaldıkları için çoğu şey bildikleri gibi değilmiş. Yiyecekler, kokular ve tatlar hepsi değişmiş. Bu yüzden sadece konsey yer altında yiyecek üretmeye karar vermiş. Bu yiyecekler neredeyse herşeyi etkiler olmuş. Fakat yer altından kurdukları tüneller ile transferini kolay bir şekilde yapıyorlarmış. 

Görsel


Kurnazlıklarıyla nam salmış olan bu farelerin kurnazlıktan daha da çok belirgin özelliği kıskançlıklarıymış. 'Zaten bize düşman askerlerini öldürmeliyiz. Hazır askerlerini öldürmüşken niye şehrini almayalım?' diye düşünmeye başlamışlar. Kara elflerin üzerine yürümüşler. Savaş alanında ataları gibi her türlü alçaklığı yaparak zaferi elde etmişler. Ardından düşman askerlerinin üzerindeki parlak zırhlar dikkatlerini çekmiş haşerelerin. Bu parlak zırhları o kadar kıskanmışlar ki bazı fareler ölü askerlere kılıç savuruyormuş bu kadar güzel zırh bende olmalı sen haketmiyorsun diyerek. Ardından savaş esirlerinin hepsini kazanlara atıp zırhlarla birlikte eritmişler kendilerine skaven işi kalkanlar yapmışlar. On Üçün Konseyi bu olayları duyduktan sonra Tretch Ödlekkuyruk'a sevindirici haberi vermiş. Artık iki farklı tipte yeni askerler üretebileceğiz bunlar kalkanlı mızrakçı ve kılıçlı askerler olacakmış. 

Görsel


Skavenler her yerde savaşıyor, şehirleri ele geçiriyor ve vebalarını dünyaya yaymaya devam ediyorlar. İki şehrini kaybeden Ocakbağlı Kara Elflerin başı Volilosh toplamış ordusunu elindeki skavenlara en yakın şehrinde haşereleri beklemeye başlamış. 

Görsel


Haşereler düşmanın beklemediği anda üzerine doğru akın etmeyi çok severler. Bu savaşta da farklı birşey yapmalarına gerek olmadı. Kıyamet Çarkı düşman lideri Volilosh'a doğru giderken haşereler kara elfleri karanlığa yolladılar. Günün sonunda Volilosh arkasına bakmadan kaçtı ve bir şehir daha kaybetti. Tek şehirli skavenların 3 şehri olurken Volilosh'un elinde kuzeydeki tek şehri kalmıştı. Düşmana saygı duymak, şerefli savaşmak gibi kavramların anlamını bilmeyen haşereler Kuzeye doğru gittiler ve son Ocakbağlı Kara Elfinde gırtlağını keserek hazinelerine kondular.
Resimleri yurt disinda acilmayan hizliresim sitesinden koymazsaniz cok cici olur