Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Total War: WARHAMMER II - Tiktaq'to
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
header.jpg

Total War: WARHAMMER II - Tiktaq'to 17 Nisan 2019 tarihinde çıkmış ücretsiz bir eklenti.

Tiktaq’to, Hexoatl Tapınak-Şehrinin 'Göklerin Efendisi' ve Terradon Binicilerinin en büyüğü.

Vahşi 'terradon'un üstündeki Zwup göklerde kol gezer ve bölüğüne en dar dağ geçitlerinde ve en dik vadilerde liderlik ederken, düşmanı en beklenmedik yönlerden ortaya çıkıp onları taş yağmuruna tutar.

'Göklerin Efendisi' en şerefli mevkilerdendir. Sadece Skink Rahiplerinin ve Slann Büyücü-Rahipleri ondan daha şerefli olarak sayılabilir. O, nesli tükenmiş dev bir yırtıcının çene kemiğinden yapılmış olan ölümcül 'Blade of Ancient Skies' adlı silaha ve zihnini Terradonlarla tıpkı onlardan biriymişçesine kullanabilmesine yarayan 'Mask of Heavens'a sahiptir.


Tiktaq’To, hava muharebelerinin uzmanıdır ve etrafındakileri büyük kahramanlıklara teşvik eder. Kendine has birçok bonusun yanında ordusundaki Terradon ve Ripperdactyl birimlerine de, yakın saldırı, rütbe artışlarında bakım maliyeti düşüşü, mühimmat, hız ve fiziksel savunma gibi güçlendirmeler de sağlar.

Onun Fraksiyonu olan Tlaqua da bazı özel etkilere sahiptir. Tüm Skink Heroes birimleri Terradon bineklerine anında erişim sağlayabilirler ve tüm karakterler sefer haritasında %25 görüş alanı artışı kazanırlar. Özel Rite of Tzunki ise gerçekleştirildiğinde Tlaqua ordularının ve karakterlerinin yürüme menzillerini anında sıfırlar.

Mazdamundi'nin komutasında Tiktaq'to, Tlaqua'nın Güney topraklarında jeomantik ağı yeniden kurması için liderlik edecektir.

Tiktaq'to her zaman bineği olan Zwup'un üstünde başlar. Bu ikili warhammer evreninde olduğu gibi oyunda da ayrılmaz bir ikilidirler.

Not: Tiktaq'to'nun ayrıca Lord Kroak'ı açmaya erişimi de olacak.