Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eu4-Reformistler nasıl durdurulur ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Austria olarak oynuyorum bohemia pu hungry pu olarak kontrol ediyorum.imparatorlugun bir topragi baskasinda oda -0 veriyor shadow Kingdom durdurdum fakat reformistler nasıl durdurulur bilmiyorum.youtubedeki rehber videoları izledim ama hiç bişi anlamadim İngilizce oldugu icin.

Ben enforce religion için savaş sebebi alana kadar reform merkezi degisiyor?
Savas nedensiz savaş açınca enforce religion seçeneği yok? 
Bazende baskentde çıkmiyor suan iki reform merkezi benim topragima aldım onlar oynamıyor ama katalik yapamiyorum 

Lütfen yardım edin üç oyun sildim bu yüzden
Din merkezinin olduğu ülkeye savaş ilan edip savaş sonucunda dinini çevireceksin ülkenin barış seçeneğinde olması lazım.
Din ideası şart öncelikle almadıysan onu al. Sonrasında enforce religion yapmamanı öneririm. Ben de geçenlerde bu sorundan yakınıyordum. Ne kadar devletleri zorla çevirtmeye çalışsan da pek bir şeye yaramıyor. 3-5 yıl sonra yine din değiştiriyor Reform merkezlerinin hepsini hızlıca kendine alıp yoket. Yokettikten sonra enforce religion yapabilirsin. Reform isyancılarını temizlemeye de yardım edersen çoğu toprak katoliğe döner.
(23-04-2019, 15:59)ragnarl7 : [ -> ]Din merkezinin olduğu ülkeye savaş ilan edip savaş sonucunda dinini çevireceksin ülkenin barış seçeneğinde olması lazım.
Şu durumda oluyor din merkezi ve yer reformst,protestan ama ülke katalik ve barış seçeneğinde yok ulke Protestan olunca din merkezi baska yere gidiyor. Acaba Protestan ve reformist merkezler farklı mı davranıyor ve ya bir merkez ana merkez mı diğerleri ondan mı tutuyor.ne demek istediğini anlamadim.ayrica bende din merkezleri hiç buri baskentlerde degil sadece biri başkentte çevirince iki üç yıla tekrar din değiştiriyor.

(23-04-2019, 16:49)madly : [ -> ]Din ideası şart öncelikle almadıysan onu al. Sonrasında enforce religion yapmamanı öneririm. Ben de geçenlerde bu sorundan yakınıyordum. Ne kadar devletleri zorla çevirtmeye çalışsan da pek bir şeye yaramıyor. 3-5 yıl sonra yine din değiştiriyor Reform merkezlerinin hepsini hızlıca kendine alıp yoket. Yokettikten sonra enforce religion yapabilirsin. Reform isyancılarını temizlemeye de yardım edersen çoğu toprak katoliğe döner.

Dediğin idea bitirdim şuanda iki tane din merkezi toprağına sahibim oynamiyorlsr ama din değişme süreleri sıfır yani cevirilmiyorlar.diger din merkezlerinde topraklarıma mı almalıyım benim topragimda oynamadikca yayilmiyorlar mı ?
Evet merkezlerin hepsini alacaksın. Belli bir süreden sonra çevrilirler merak etme.
(23-04-2019, 18:14)madly : [ -> ]Evet merkezlerin hepsini alacaksın. Belli bir süreden sonra çevrilirler merak etme.

Deniyecem umarım işe yarar ,sagol  cevapladigin icin
Reform nerede çıktıysa hemen savaş aç enforce religion yap toplamda 3 reform 3 Protestan çıkacak puan düşmeden rahatça kur

Yayılmadan
(01-05-2019, 21:54)Damenda : [ -> ]Reform nerede çıktıysa hemen savaş aç enforce religion yap toplamda 3 reform 3 Protestan çıkacak puan düşmeden rahatça kur

Yayılmadan

Enforce religion neden yapamicagimi yazdım zaten olmuyor
Art of war dlcsi yok mu
Enforce Religion yapmak için din savaşlarını kazanmış olman lazım. Force religion yapmak için de religious idea bitirmiş olman lazımdı sanırım.
(19-05-2019, 18:22)altnkurt : [ -> ]Enforce Religion yapmak için din savaşlarını kazanmış olman lazım. Force religion yapmak için de religious idea bitirmiş olman lazımdı sanırım.
Ben ikisini aynı şey zannetmişim ben  relgios ideadan gelen savaş sebebi ile savaş açıyorum fakat reform merkezi değişiyor ülke reform merkezi varken de force religion seçeneği yok
(01-05-2019, 21:54)Damenda : [ -> ]Reform nerede çıktıysa hemen savaş aç enforce religion yap toplamda 3 reform 3 Protestan çıkacak puan düşmeden rahatça kur

Yayılmadan

Enforce religion yapmak için savaş açmam lazım, ama herhangi bir savaş nedeni, olmadan saldırınca hre sinirleniyor. Merkezler bana komşu olmadığı için ne religious idea işe yarıyor, ne de spy kurup claim atabiliyorum.