Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: eu4 de galip gelme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Eu4 de özel millet olarak oynuyorum ve yerleşim olarakta tarihi değil rastgele yerleşim yani ülkeler karışık bir şekilde yerleşiyor mesela anadoluda urfa ülkesi ankara ülkesi gibi ülkeler oluyor batıda kırmızı rutenya gibi karışık bir dağılım var. Böyle oynuyorum bende istanbulu seçtim ve başkada seçmedim tek bir tane şehir seçmeme rağmen yinede anadoluda bütünlüğü sağladım doğuya indim. 

Yani galip geliyorum oyunu çok zorda oynuyorum genede galip geliyorum hile kullanmıyorum. Ama 1444 de ki gibi değil 1700 lü civarında oynuyorum fetih hareketi kolay oluyor ama tek bir devlet bana savaş açmıyor niye ? Şimdi tarihi oynasam oda sıktı 

timeline diye bir mod var o modda çalışıyor bende ama enstitüye tıklayınca oyundan atıyor. Oyun bütünlüğünü kaç defa doğrulamama rağmen.
EUIV kolay bir oyun. Çok da şaşırmamak lazım. Zorlaştırmak istiyorsan ayarlardan zorluğu arttırabilirsin başlarken.
çok zorda oynuyorum. Eu4 timeline modunda benim anlamadığım o kadar herkes oynuyor bende önceden oynuyordum. Fakat şimdi o modda oynarken enstitüde global diye yer var ona tıklayınca oyundan atıyor. Şimdi tıklamasamda mecbur o enstitüye gelince tıklamak zorunda kalacağız.

Az önce oyunu sildim tekrar yükledim gene aynısı oldu timeline modu neden açılmıyor kafam almadı hala