Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Strategyturk Total War: Three Kingdoms İncelemesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
threekingdoms-inceleme-banner.jpg

Strategyturk Total War: Three Kingdoms incelemesine ulaşmak için tıklayın.
Güzel bir inceleme tebrik ediyorum
Çok güzel bir inceleme olmuş Duman. Ellerine sağlık.

İlk kısımda yazdıklarınla aynı fikirdeyim, Total War çok güzel bir oyunken, bazı yanlışlarla bozdular. En çok diplomatik saçmalıklarla. Attila da yine fena değildi, göçebe sistemi idare ederdi, fakat çok daha iyi olabilirdi. Hala şu yeni 4 kutucuklu şehir sistemi, Empire Total War zamanıyla kıyaslanınca, bana çok kötü gözüküyor. Yeni diplomasi sistemi ve karakter sistemi gerçekten ilgi çekici duruyor. Attila sonrası bıraktığım seriye sırf bunun için döneceğim. Warhammer hiç ilgimi çekemedi, fantastik evrenleri seven biri olsam dahi. Hatta M2'nin Third Age mod'unu baya bir oynamış biri olarak. 
Sevindiren kısım, yıllardır umudumuzun bitmediği kısım. Bu sistemin eksikleri kapatılmış ve geliştirilmiş halde gelebilecek yeni bir Medieval 3. Gerçekten CK II benzeri bir derebeylik sistemiyle, acaip bir şey olabilir. Beni sırf bu bakımdan bile heyecanlandırdı oyun.
Son olarak da casusluk sistemini okurken CK II'ye yine kızdım. Yani adeta CK II'ye casusluk nasıl olur şeklinde anlatmışlar gibi. O kadar inanılmaz bir oyunda, bu sistemin olmasını çok isterdim. Plot seçip, milleti plot'a davet etmek dışında bir şey olmayan bir oyun. Paradox oyunlarının en büyük sıkıntısı casusluk. Sanırım exploit olmasın diye çok girmek istemiyorlar. Fakat casusluk olmadan bir devlet yönetimi oyunu bana çok garip geliyor. Aynı sistem direk olarak CK II'ye gelmesini beklerim, yani casusumuzu, başka ülkede büyük bir rütbeye getirebilemek, oyun zaten güzelken çok daha iyi bir seviyeye çekebilir. Yine de diğer tüm Paradox oyunlarına göre casusluk olan tek oyun CK II. :D (Zaten aktif geliştirilen Paradox oyunları arasındaki en iyisi hala CK II, diğerleri baya rezil durumlara geldiler.)

Zamanım olduğunda kesinlikle deneyeceğim.