Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Age of Empires Serisinin Tüm Definitive Editionlar'ı Steam'e Geliyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bugün resmi xbox sitesinde paylaşılan haberde Age of Empires serisi için yapılmış ve yapılacak olan tüm Definitive Edition'ların Steam'e çıkarılacağı duyuruldu.

https://news.xbox.com/en-us/2019/05/30/m...pc-gaming/ :Mart ayında Halo: The Master Chief Collection'ın bu yıl PC'ye, Microsoft Store ve Steam için çıkış yapacağını duyurmuştuk. Steam'e, Xbox Game Studios'un 20'den fazla oyununu çıkartarak buna devam edeceğiz. İlk olarak Gears 5 ve ardından Age of Empires I, II & III: Definitive Edition'larını çıkaracağız. Milyonlarca PC oyuncusunun oyun satın almak için Steam'e güvendiğini ve fazladan seçenekleri sevdiklerini geri bildirimlerle öğrendik. PC'de başka platformlar olduğunu da biliyoruz ve gelecekte Xbox Game Studios oyunlarını satın alabileceğiz daha fazla opsiyonların olması için çalışmaktayız.
Age of Empires: Definitive Edition'ı Windows Store'dan satın almış olanlar ile Steam'den alanlar crossplay özelliği ile beraber oynayabilecek.

https://twitter.com/AgeOfEmpires/status/...0702329856
Nihayet! AoE: DE'yi çıkış gününde almamdan ötürü crossplay özelliğine sevindim. Ancak diğer DE'leri asla Microsoft'tan almam :)
ben windows'dan almıştım steam deki ile oynanılabilecek mi? baya iyi ozman
Mantıklı bi fiyattan çıkarsa indirim beklemeden alınırlar.
Oyunların Steam sayfaları açıldı.

Age of Empires: Definitive Edition - https://store.steampowered.com/app/10179...e_Edition/

Age of Empires II: Definitive Edition - https://store.steampowered.com/app/81378...e_Edition/