Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Shadowverse
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
header.jpg?t=1561563793

Rise of Bahamut ve Granblue Fantasy gibi oyunların yapımcısı Cygames tarafından geliştirilen anime temalı kart oyunu.
Steam, Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak oynanabiliyor.


Oyuna yeni başladım ve kart oyunları konusunda pek tecrübeli sayılmam daha tek oyunculu kısmını oynuyorum. Şimdilik oyun için bayağı bonkör diyebilirim. Tutorial kısmını tamamlayınca 60-70 kadar paket veriyor ve her paketten 8 kart çıkıyor. Bu paketlerden ortalama olarak 13-16 legendary kart çıkıyor.
Yeni başlayacak olanlara Reddit'e uğramalarını tavsiye ederim oyuna yeni başlayanlar için rehberler bulunuyor ve paketlerden çıkan legendary kartların kalitesi hakkında epey yardımcı oluyorlar.
Shadowverseyi gerçekten oynayan yok mu ?
Bence müzikleri kendine çekmeyi başarıyor.
Bildiğim kadarıyla da hala esportsa bağlı.
Buda bir pozitif artısı. İnsallah bu oyunu ülkemiz de çok seveni çıkar. :)
Ben hiç oynamadım ama bir ara çok fazla reklamını görüyordum. Youtube'da videolardan Twitch'de yayınlara kadar ama uzun zamandır görmedim. Oyunla ilgili herhangi büyük bir gelişme de yok galiba ya da varsa ben denk gelmedim.
(02-05-2021, 14:10)reddga : [ -> ]Ben hiç oynamadım ama bir ara çok fazla reklamını görüyordum. Youtube'da videolardan Twitch'de yayınlara kadar ama uzun zamandır görmedim. Oyunla ilgili herhangi büyük bir gelişme de yok galiba ya da varsa ben denk gelmedim.
Saygı değer  dostum.
Sitesinde hala esports yazıyor.
Ona tıkladığımız da ise 2021 de kupa kazanan var. Tabi eski değilse .. :)
Sadece şahsi düşüncem bizim sayımız çok az.. 
Twitch olayına katılıyorum.
Ben de pek goremedim.
Ayrıca ben dün yoklayıp oynadım.
Baya güzel oyun ..  :)
Bir şans vermeni tavsiye ederim.
Geçen yıl tam bu zamanlarda kart oyunlarına sarmıştım. Normalde asıl oynadığım kart oyunu Hearthstone'dur ama MTGA ve Legends of Runeterra başta olmak üzere yeni oyunlar denemiştim. Aralarında Kards ve Eternal de vardı. Shadowverse'ü oynamamamın sebebi konsept olarak ilgimi çeken bir yönünün olmamasıydı sanırım. Zaten başladıklarımın çoğunu bıraktım, Kards ve Eternal çok kısa süreli olmuştu benim için. Arada bir MTGA ve Legends of Runeterra'ya girdiğim oluyor yine.
Tr de malesef oynayanı çok az.
Hatta hiç tr ile biriyle karsılaşmadım. O yüzden klan kurup kimler gelir ki ?
Tek olduğum için hiç oynayasım olmuyor. Klan ne kadar büyük olursa o kadar eğlenebilirdik. :) Hatta card databaselerine kolay ulaşabiliyoruz.
Bir siteden görebiliyorum. :)