Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aradığım 'Formation'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar merhaba, sormak istediğim şey şu; Youtube aracılığı ile Total War videolarına bakarken bir formation gördüm yani oluşum. Bu dizilim hareketli bir şekilde rakip askerlere uygulanıyordu. Oyuncu, rakip askerleri çembere alıyor ve ok yağmuruna tutuyordu. Oyun serisi olarak doğru hatırlamıyor olabilirim fakat ihtimali en yüksek olan Total W. Rome 2 idi. Circle olarak aradım fakat bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Bahsettiğin şey Cantabrian Circle olabilir. Bir çok Total War oyununda bu özelliği kullanan birimler var. Rome Total War'da hatta tüm atlı okçu birimleri kullanabiliyordu diye hatırlıyorum.
Cantabrian Circle'a baktım fakat hedeflerin çevresinde atlı birlikler dönmüyor. Onun yerine çember oluşturup savunmada kalıyorlar.
(25-10-2019, 21:50)jiraiyatrr : [ -> ]Cantabrian Circle'a baktım fakat hedeflerin çevresinde atlı birlikler dönmüyor. Onun yerine çember oluşturup savunmada kalıyorlar.

Atlı okçuları manuel olarak kontrol etsen?
Düşmanın etrafında döndürme yok bildiğim kadarıyla. Manuel kontrol ederek yapabilirsin ama.
İzlediğim videoyu tekrar bulursam sizlerle de paylaşacağım.
Bahsettiğin düzen mod olabilir mi? Hatırladığım kadarıyla atlı okçularla çember oluşturup o çemberi hareket ettirdiğin ve kendi etrafında da dönerek ok atan atlıların olduğu bir mod vardı.
Aynen öyle mod olabilir. Atlılar güzel bir çember yaptıktan sonra ok atıyor.