Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Age of Empires III: Definitive Edition - Beklentileriniz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Age of Empires III'ün yeniden yapımı olacak Age of Empires III: Definitive Edition, diğer oyunların yeniden yapımlarıyla birlikte Gamescom 2017'de duyurulmuştu. Şu an elimizde AoEIII:DE hakkında pek bilgi yok ve uzun bir süre de olacağa benzemiyor. Peki, sizin AoEIII:DE'den beklentileriniz neler? 
Klasik 50/kare dizilimli Oprichnik buglu ordularının önüne geçilmesi.
Kamera mesafesini düzeltmedikleri sürece bir beklenti içine girmem.
Beklentim böyle bir oyunun hiç çıkmaması. Hadi ilk iki oyunu anladık grafikleri elden geçirdiniz fakat bu oyunun grafikleri zaten iyi o yüzden gerek yok.
(16-11-2019, 17:22)Manwell : [ -> ]Beklentim böyle bir oyunun hiç çıkmaması. Hadi ilk iki oyunu anladık grafikleri elden geçirdiniz fakat bu oyunun grafikleri zaten iyi o yüzden gerek yok.

Definitive'in olayının sadece grafik olduğunu düşünmüyorum. Yaşam kalitesi ve yapayzeka geliştirmeleri de en az grafik kadar önemli. Yeni bir oyun çıkarmakla yeniden yapım çıkarmak arasındaki farkı AoEII: DE çok iyi şekilde gösterdi. AoEIII: DE'yi de böyle yaparlarsa gayet yeterli olur. Son olarak, yenilenmiş grafiklerle yeni oyuncular çekebilirler. Ancak orijinal oyunları oynayan, göz ardı edilemeyecek kadar büyük kemik kitle için grafikler yalnızca işin tuzu biberi.
Yeni ülkeler.
Age of empires I 'in definitive versiyonunda eski grafiklerle oynamak için bir seçenek bulunuyor.Yani kemik kitle hala eski grafiklerle ve yenilenmiş yapay zeka ile oynayabilir.

Aoe3 için bir definitive edition çıkması için önce aoe/1-2 DE 'lerin satış rakamlarına bakacaklardır.

Eğer böyle bir oyun çıkarsa beklentim kart sisteminin elden geçirilmesi.Oynanışın çoğu bu mekaniği nasıl kullandığınız ile ilgili.