Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Age of Empires II: Definitive Edition - Orijinal Oyun Sahipleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Herkese merhaba, 

Sonunda Age of Empires II: Definitive Edition çıkışını yaptı. Oyunla ilgili forumda yapılması planlanan aktiviteler için oyuncu potansiyelini görmek adına oyuna sahip olanların bu başlık altında Steam isimlerini paylaşmalarını rica ediyorum. 

İyi hafta sonları ve iyi oyunlar dilerim.
bende var.güzel maçlar atılır.
Oyuna sahibim.
Beni de ekleyebilirsin.
Oyuna sahibim.
Benide yazın
Beni de ekleyebilirsiniz herhangi bir multiplayer etkinligine de katilabilirim Steam adim da SoulForged
XBOX Game pass aracılığıyla sahibim
Bende de var ekleyebilirsiniz.
Beni de ekleyin lütfen. Yalnız oyuna giremedim :) Neden olduğunu da bilmiyorum oynaya basıyorum sonra ne gelen var ne giden. Masaüstü kısayoluda hiç bir şekilde açmıyor ilginç. Steam de Oyna, Durdur sonra tekrar Oynaya dönüyor ve oyun açılmıyor dosya doğrulaması da yaptım ama anlayamadım neden açılmıyor bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
Bende ilk gün aldım geçtim. Bir discord grubu var mı aoe2 ile ilgili aceba ?
(08-12-2019, 00:44)Limbo : [ -> ]Bende ilk gün aldım geçtim. Bir discord grubu var mı aoe2 ile ilgili aceba ?

Forumumuzun discordu mevcut:
https://discordapp.com/invite/Rg7zBjh

Ama discord üzerinden oyun arkadaşı bulup oyun çevirmiyoruz. Bunun için kocaman bir bölümümüz ve nadide etkinlik konularımız var:
https://forum.strategyturk.com/forum-aoe2-multiplayer
Oyuna girememe sebebimi buldum win7 yüklü bilgisayarda çalışmıyor win10 yüklü olan bilgisayarımda açılıyor aynı sorunu olanların bilgisine.
Merhabalar , orjinal oyun sahibiyim. Oyuna sıklıkla giriyorum. Ranked yada unranked oynamak isteyenler steamden ekleyebilirler, discord kanalımızdan yada steam chatten yazabilirler
Burada oyun sahibi olduğunu belirten ve oyuna sıklıkla giren arkadaşlar, mesajları düzenleyip 1v1 ve takım elolarını da belirtebilirlerse çok iyi olur. Tabiki discord üzerinden yada aoe2.net üzerinden biz teker teker kimin hangi düzeyde oynadığını bulabiliriz, fakat buradan herkesin elosunu görmek de güzel bir kolaylık olur. Ayrıca forumun genel olarak hangi düzeyde oynadığını da görmüş oluruz. Benim gibi oyuna sıklıkla girenler de burada mesajlarını belirli aralıklarla düzenleyip elosunu güncelleyebilirse çok iyi olur.  Normalde böyle birşeye gerek olmadığı kanaatindeyim. Fakat hem kendi aramızdaki etkinliklerde daha adil bir takım oluşturmak adına, hem de oyunun şu anki dereceli matchmaking sisteminin şuan çok iyi işlememesinden dolayı bu bilginin yararlı olabileceğini düşündüm. Elo belirtirken gerçek elo yerine 50 puan aralıklarla genel düzeyi belirten rakam vermemiz bence yeterli olur. Burada kimse sürekli elosunu düzenlemek zorunda da kalmaz. Sadece eloda gözle görülür bir yükselme veya düşme varsa tekrardan belirtilmesi hepimize yardımcı olur diye düşünüyorum.
An itibari ile benim elom:
1v1 : ~1050
Takım oyunu: ~1350 1450
An itibari ile elom:
1v1 : Editlenecek
Takım oyunu: Editlenecek
(13-02-2020, 20:09)Lorenborn : [ -> ]Burada oyun sahibi olduğunu belirten ve oyuna sıklıkla giren arkadaşlar, mesajları düzenleyip 1v1 ve takım elolarını da belirtebilirlerse çok iyi olur. Tabiki discord üzerinden yada aoe2.net üzerinden biz teker teker kimin hangi düzeyde oynadığını bulabiliriz, fakat buradan herkesin elosunu görmek de güzel bir kolaylık olur. Ayrıca forumun genel olarak hangi düzeyde oynadığını da görmüş oluruz. Benim gibi oyuna sıklıkla girenler de burada mesajlarını belirli aralıklarla düzenleyip elosunu güncelleyebilirse çok iyi olur.  Normalde böyle birşeye gerek olmadığı kanaatindeyim. Fakat hem kendi aramızdaki etkinliklerde daha adil bir takım oluşturmak adına, hem de oyunun şu anki dereceli matchmaking sisteminin şuan çok iyi işlememesinden dolayı bu bilginin yararlı olabileceğini düşündüm. Elo belirtirken gerçek elo yerine 50 puan aralıklarla genel düzeyi belirten rakam vermemiz bence yeterli olur. Burada kimse sürekli elosunu düzenlemek zorunda da kalmaz. Sadece eloda gözle görülür bir yükselme veya düşme varsa tekrardan belirtilmesi hepimize yardımcı olur diye düşünüyorum.
An itibari ile benim elom:
1v1 : ~1050
Takım oyunu: ~1350 1450
Takım oyunu: 1450 1550
Steamdeki indirimde paket olarak iyi fiyata geliyor şuan, ben de aldım.
bende de var
bende de var
Sayfalar: 1 2