Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Stellaris - Durum Güncellemesi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
diarystl.png

Stellaris geliştirici günlüklerinde bu hafta oyunun geliştirilişine dair bazı bilgiler veriliyor.

https://forum.paradoxplaza.com/forum/ind...e.1285424/ :Herkese merhabalar.

Bu hafta bazı geliştirici günlüklerin sırasını değiştirip sizlerle daha erkenden bazı konular hakkında konuşmak istedik.

Stellaris son zamanlarda normalin üstünde bir biçimde eleştirilir hale geldi, ilk olarak Federations eklentisindeki geçici grafiklerden bahsetmek istiyorum. PDXCON 2019 esnasında da gösterdiğimiz bazı arayüz ekran görüntülerinde geçici ikonlar bulunuyordu. Eklentinin çıkış sürümünde bu şekilde bir görüntü olmayacağından emin olabilirsiniz.

PDXCON 2019'da Federations eklentisine dair bu yılın sonlarına doğru ek bilgiler vereceğimizden bahsetmiştik. Federations eklentisini 2020 yılında çıkartmayı planlıyoruz. Bazılarınız Aralık ayında çıkmayacağı için hayalkırıklığına kapılmış olabilir, ancak önümüzdeki yamanın gerçek anlamda mükemmel olduğundan emin olmak için bu şekilde bir karar aldık.

Buna ek olarak, son zamanlarda dile getirilen bazı noktalarda geliştirmelerde bulunabilmek için ekibimizin bir kısmını tamamen performans ve yapay zeka geliştirmelerine kaydırdık. 2.6 yamasının oyundaki mevcut sorunları arttırmaması ve 2.2'den kalan sorunları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bu gibi hususlar üzerinde çalışmanın depar atmak gibi değil, bir maraton koşusu yapmak gibi olduğunu hatırlatmak isterim. Bir anda sonuç alamazsınız.

Eğer performans çalışmalarımız hakkında bilgi almak isterseniz sizleri bu konuya değindiğimiz 149. geliştirici günlüğünü okumaya davet ediyorum.

Bu sorunlara dair sizlere herhangi bir net bilgi veremesek de büyük bir öncelik tanıdığımızı ve sizlerden gelen yorumlara önem verdiğimizi belirtmek isterim. Oyuna bağlılığınız ve karşılaştığınız sorunları dile getirerek daha iyi bir oyun ortaya çıkartmamızda bize yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Önümüzdeki yılın başlamasıyla birlikte belli başlı konularda tamamen sizlerden gelen soruları yanıtlamaya dair geliştirici günlükleri serimiz olacak. Aralık ayının sonlarında yılı özetlediğimiz geliştirici günlüğünde bu seriye dair bilgiler paylaşacağız.

Bu haftalık bu kadar, önümüzdeki haftayla birlikte geliştirici günlükleri kaldığı yerden devam edecek. Önümüzdeki hafta normalde bu haftanın konusu olması gereken Delege mekaniğine dair bilgiler vereceğiz.

Ekleme: Günlükte hiç ekran görüntüsü olmadığı için bir ekleme yapma ihtiyacı hissettim, aşağıda Lithoid Tür Paketine eklenmesi için taleplerde bulunduğunuz önceden yapılmış Lithoid imparatorluğu, 2.6 ile ekleniyor.

upload_2019-11-21_15-28-57.png
Boş bir günlük ve boş başka günlüklerin müjdesi. Kasım sonu Aralık başı gibi bekliyordum açıkcası yamayı. Ama pdxte işler sandığımızdan daha kötü gidiyor anlaşılan. EUIV'ten sonra Stellaris'te de bi yavaşlama var. Neyse bugsuz düzgün dengeli bi sürüm olsun da varsın biraz geç olsun.