Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: CK2 - Monarch's Journey #5: Louis II the Stammerer, Akitanya Kralı (867)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
CRUSADER KINGS II

Louis II the Stammerer
Akitanyalı Louis II ünlü bir hükümardı ve fiziksel zaafından dolayı bu unvanı almıştı. Babasının Batı Frank Krallığı'nı miras olarak devraldığında Papa John VII tarafından ikinci kere taç giydirildi. Oğullarının üçü Batı Frank tahtına oturacak olan Louis'in en sonuncu oğlu aynı zamanda Charles III the Simple olarak da biliniyordu.

French Toast!
Hükümdarınızın hanesinden biriyle Fransa ve Akitanya krallıklarını elinizde tutarken Frank İmparatorluğunu oluşturun.

Altın: Frank İmparatoru olun. (Fransa ve Akitanya'daki tüm holdinglere sahip olmanız gerekiyor. Tapınakçılara holding vermeyin.)

His Unfullfilled Dream
Kral Louis hayallerindeki kuzey haçlısını göremeden vefat etti. Hükümdarınızın ölene kadar mümkün olduğunca çok cermen öldürün. Reform geçirmiş cermenler de sayılıyor. Şu özelliklerden birine sahip norse karakterler iki ölüm sayılıyor: Viking, Ravager, Seaking, Sea queen, Berserker ve Shieldmaiden

Bronz: 4 cermen öldürün.
Gümüş: 7 cermen öldürün.
Altın: 10 cermen öldürün.

Why Don't You like Me?
Vasal düklerinizin sizi sevmesini sağlayın. Hükümdarınız ölene kadar mümkün olduğunca çok vasal dükle 65+ ilişki kasın.

Bronz: 4 dük vasalla en az 65 ilişki.
Gümüş: 6 dük vasalla en az 65 ilişki.
Altın: 8 dük vasalla en az 65 ilişki.

Bu konu altından Louis II the Stammerer ve mücadelesi ile ilgili ekran görüntülerinizi ve taktiklerinizi paylaşabilirsiniz.
Siz bu mücadeleleri nasıl tamamladınız?
1. Hedef için babamın ölmesini bekledim öldükten sonra unvanı bana geçince İtalya'yı weak claim aracılığıyla ele gecirdim. Sonra burgundyden alabildiğini alıp imparatorluğu kurdum.

2. hedef için germen dinine mensup bir ülkeye tributary yapmak icin savaş açtım ve yeterli esirim oluncaya kadar bölgelerini kuşattım sonunda savaşı bitirip tüm esirleri idam ettim.( 'a teşekkürler)

3. Hedef için oyun başında dip focus gidip sürekli olarak ülkedeki dükleri swayledim 1-2 tane de send gift atınca bitti.