Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hakimiyet Zaferi Hakkında
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Diğer uygarlıkların başkentlerini ele geçirdiğimde onlarla barış yapsam bile gerekli koşulları sağlamış mı oluyorum? 
yoksa tüm uygarlıklarla savaşta olup hepsini tamamen mi yeryüzünden silmem gerekecek?

Savaşmayı pek sevmeyen bir civ vatandaşı olduğumdan, bu duruma göre atomla tek seferde başkentlere pushlayacağım ve kısa yoldan işi halletmeye çalışacağım.
Evet başkentlerini elegeçirmen yeterli.
Güzel, o halde onlarca şehirleri fethetmem gerekmeyecek.
Multiplayerlarda hakimiyete giden birden fazla kişi varsa erken oyunda ikinci şehrini atıp, ikinci şehrini daha çok geliştirip hangi zafere gitmek istiyorsan o zaferin binalarını ikinci şehrine atarsan daha yararlı olur. Tabi bunun için hakimiyet için sana saldıran oyuncuya başkent dışında şehirlerini almaması için anlaşma yapman gerekiyor.
(25-01-2020, 14:11)Gurt : [ -> ]Multiplayerlarda hakimiyete giden birden fazla kişi varsa erken oyunda ikinci şehrini atıp, ikinci şehrini daha çok geliştirip hangi zafere gitmek istiyorsan o zaferin binalarını ikinci şehrine atarsan daha yararlı olur. Tabi bunun için hakimiyet için sana saldıran oyuncuya başkent dışında şehirlerini almaması için anlaşma yapman gerekiyor.

Oldukça mantıklı. Beğendim bu fikri. 
Multide Hakimiyete giden arkadaşları (askeri gücüm iyi değilse) ikna edebilirsem eğer diğer zafer türlerini garantiye alabilirim. Umarım multide öyle güzide arkadaşlar ortaya çıkar :D