Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fast And Furious 9 (2021)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MV5BYzFiNjc0ODAtY2FkZS00MzQ5LTgxMmEtMmI0...631100.jpg

Hayatını çeyrek millik mesafede yaşayan Dom artık bir aile babasıdır ve koruması gereken kişiler vardır. Efsane serinin 9. filmi "Fast Saga".


Çıkış tarihi: 18 haziran 2021

Yönetmen:
Justin Lin

Başrol Oyuncuları:
Vin Diesel
John Cena
Charlize Theron
John Cena önceden aileye dahil olacağını söylemişti ama nedense iyi karakter olacaktı gibi hatırlıyorum. Filmin devamında bir plot twist görmemiz mümkün.
Artık daha fazla ne kadar abartabiliriz diye düşünüp her seferinde yeni bir şey buluyorlar (2:50) ile başlayan sahne neymiş öyle.
25 Haziranda geliyor.
(06-03-2021, 13:15)PCOyun : [ -> ]25 Haziranda geliyor.

8 Temmuz olmuş.
Filmi dün izledim ve son filmde zaten belli edilen bir şekilde bu filmler artık aksiyon filmi olarak bile izlenmemeli. Bayağı bildiğiniz süperkahraman filmi ayarında olaylar dönüyor. En azından bunu kullanıp kendi kendilerine dalga geçmişler bazı yerlerde. Onun dışında film birkaç bariz plot twist dışında normal bir akışa sahipti. Fragmanda Han'ın dönüşünü görmüştük fakat filmin sonunda Brian O'Connor'un gözükmese de Mavi Skyline ile dönüşünü görmek ilginç hissettirdi. Günümüzde CGI ile neredeyse her şeyin yapılabileceğini zaten biliyoruz fakat bunu ne kadar istiyoruz tartışılır.
Ben en son hangi filmde kaldığımı bile hatırlamıyorum, Jason Statham girmişti en son.