Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Total War'a Başlamak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bir strateji oyunu sever olarak adını çok duyduğum Total War'a Başlamak istiyorum. Ama çok fazla oyunu olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum, kafam karışık. Yardımcı olabilir misiniz?
Oyunun modern olmasını önemsemiyorsan, efsane Rome: Total War'ı denemeni öneririm.
(07-03-2020, 22:42)PCOyun : [ -> ]Oyunun modern olmasını önemsemiyorsan, efsane Rome: Total War'ı denemeni öneririm.
Modern olması önemli değil de çok da eski olmasın. Saol yinede, herkes bi yazsın çoğunluğun yazdığına göz gezdireceğim.  :up:
İlgini çeken tarihi döneme göre oyununu seçebilirsin. Ya da fantazi dünyalarını seviyorsan Warhammer serisine de girebilirsin. Tarihsel seri hakkında küçük bir uyarı yapmam gerekirse oyunları mekaniksel olarak Shogun 2 öncesi ve sonrası olarak ayırıyorum şahsen. Tabi tam oyun bile saymadığım saga oyunlarını dahil etmiyorum listeye. Malum kısıtlı coğrafları ile pek seven gördüğümü söyleyemem. Şahsi olarak ise almadım bile onları.
(07-03-2020, 22:45)Onur34 : [ -> ]İlgini çeken tarihi döneme göre oyununu seçebilirsin. Ya da fantazi dünyalarını seviyorsan Warhammer serisine de girebilirsin. Tarihsel seri hakkında küçük bir uyarı yapmam gerekirse oyunları mekaniksel olarak Shogun öncesi ve sonrası olarak ayırıyorum şahsen. Tabi tam oyun bile saymadığım saga oyunlarını dahil etmiyorum listeye. Malum kısıtlı coğrafları ile pek seven gördüğümü söyleyemem. Şahsi olarak ise almadım bile onları.
Hmm, teşekkürler.  :innocent:
fantastik olarak Warhammerı kesin öneririm tarihsel olarak da Roma II
Shogun 2 iyidir.
Rome total war ve ondan sonra çıkan her oyun olabilir. Dönem ve konsept olarak hangisi daha çok ilgini çekiyorsa ondan başlayabilirsin. Spesifik öneri olarak da başyapıt olan Medieval 2'yi söyleyebilirim.
Rome ile başla. Daha kolay ve akıcı altyapı kazanırsın. Sonra isteğine göre daha eski oyunlara yada yenilerine yönelirsin. Rome dan sonra Medieval ve Empire sırasına devam ederek oynamanı öneririm. Zaten Fall of Samuray 'dan sonrası Türkçe.
Medieval 2 derdim ama çok eskidi.
Rome belki biraz eski gelebilir ama mtw2 gayet iyidir. Hala oynarım. Bu arada empire total war dan sonra galiba oyun mekaniği biraz değişti. Ilk baslarda diplomasi için diplomat kullanılırken artık 4g ile görüntülü konuşuyorlar.
Çok fazla eski olmasın dersen shogun2 veya rome2 ile başlamanı tavsiye ederim. Bunlarda da ilgini çeken dönemi alman daha yararlı olur.
Arkadaşlar herkes çok yazmış teker teker yazamayacağım. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Vede bişe dicem steamden oyunlar teker teker yok mesela Total War Rome 2 nin Emperor Edition 210 TL diyor. Ve 14 tane ayrı dlc gibi şeyleri var. Onun dışında Attilla yı beğenmiştim ama oda sadece kendi 158Tl
Oyun firması fiyatları dengelemek amacı ile kura göre fiyatları yeniden düzenledi. İndirim dönemlerini bekleyip alman daha mantıklı olacaktır.
(08-03-2020, 12:31)Gurt : [ -> ]Oyun firması fiyatları dengelemek amacı ile kura göre fiyatları yeniden düzenledi. İndirim dönemlerini bekleyip alman daha mantıklı olacaktır.
??
Ben Total War Atillayı tüm DLC'lerle birlikte 110 lira civarında aldım indirimde. Ana oyunda hatırladığım kadarıyla 20 yada 40 liraydı tam hatırlamıyorum. Şimdi 150 lira isteniyor hadi canım ordan. İndirimde bile fiyatlar çok düşmez. Baya zam geldi fiyata. Tüm total war oyunlarına. Eğer öğrenci falan değilsen al kafana göre takıl ama dediğim gibi bir öğrenci için 150 Tl büyük para. Değmez. Zenginsen orası ayrı konu ama dediğim gibi.
(08-03-2020, 12:42)Alduin : [ -> ]Ben Total War Atillayı tüm DLC'lerle birlikte 110 lira civarında aldım indirimde. Ana oyunda hatırladığım kadarıyla 20 yada 40 liraydı tam hatırlamıyorum. Şimdi 150 lira isteniyor hadi canım ordan. İndirimde bile fiyatlar çok düşmez. Baya zam geldi fiyata. Tüm total war oyunlarına. Eğer öğrenci falan değilsen al kafana göre takıl ama dediğim gibi bir öğrenci için 150 Tl büyük para. Değmez. Zenginsen orası ayrı konu ama dediğim gibi.
EyvAllah saol haklısın
(08-03-2020, 12:38)Wellington Duke : [ -> ]
(08-03-2020, 12:31)Gurt : [ -> ]Oyun firması fiyatları dengelemek amacı ile kura göre fiyatları yeniden düzenledi. İndirim dönemlerini bekleyip alman daha mantıklı olacaktır.
??

Eskiden 80tl olan oyun şimdi 150tl.
(08-03-2020, 12:59)Gurt : [ -> ]
(08-03-2020, 12:38)Wellington Duke : [ -> ]
(08-03-2020, 12:31)Gurt : [ -> ]Oyun firması fiyatları dengelemek amacı ile kura göre fiyatları yeniden düzenledi. İndirim dönemlerini bekleyip alman daha mantıklı olacaktır.
??

Eskiden 80tl olan oyun şimdi 150tl.
Ben soru işareti koymadım, emoji koymuştum da site algılamadı galiba kusura bakma
Özellikle birlik hareketleri, guruplasma ve yapay zeka özellikle Total War Attiladan sonraki oyunlarda geliştirildiği için Attiladan sonraki oyunlardan birini oynamani öneririm.
Sayfalar: 1 2