Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Butua ile isyancı kabul etmeden nasıl Sünni olabilirim?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Mpde butuayla fetishost kaldım nasıl Sünni olacağımı şuan bilmiyorum pek açıkçası isyancı bilerek kabul etmek yasak olduğu için;yardımcı olursanız sevinirim.
Ülkedeki sünni bölgelerin sayisini arttır. Sonrada misyoner yolla isyan sekmesinden isyan çıkmadan din değiştirebilirsiniz. Bunun için % 51 lik bir sünni bölge feth etmen lazim
Yukarıdaki cevaba ek olarak %51lik sünni bölge fethedemiyorsan dahi dev basarak misyoner yolladığın toprağın devini ülkenin toplam devinin %51i yapabilirsin.
Bu tarz "Pagan" sayılan ülkelerde belli bir yüzdenin üstüne çıkınca din değiştirmek için decision çıkıyor olması gerek. İsyanlarla uğraşmadan bu şekilde de din değiştirebilirsin.
Eskiden dinci isyancıların işgal ettiği farklı toprakların dini değişiyordu. Kalktı mı o?
(23-03-2020, 13:51)MelaRossa : [ -> ]Eskiden dinci isyancıların işgal ettiği farklı toprakların dini değişiyordu. Kalktı mı o?

Hayır ancak mp oyunlarında isyancıların topraklarını işgal etmesine izin vermek yasak. Single oyunlarında kullanılabilir.
desicions gelmiş olması lazım convert sunni diye hatta hristiyan toprak varsa ona da geliyor convert catholic falan diye pagan dinlere geliyor belki gözden kaçımışsınızdır
Pagan dinlerin diğer dinlere geçme decisionı gelmesi için tribal olmamaları gerektiğini de not düşmek lazım.
(23-03-2020, 17:38)isocuk : [ -> ]Pagan dinlerin diğer dinlere geçme decisionı gelmesi için tribal olmamaları gerektiğini de not düşmek lazım.
Yani 10 corruptionmu alcam triballikten cikmam icin
(23-03-2020, 18:44)Aiakos : [ -> ]
(23-03-2020, 17:38)isocuk : [ -> ]Pagan dinlerin diğer dinlere geçme decisionı gelmesi için tribal olmamaları gerektiğini de not düşmek lazım.
Yani 10 corruptionmu alcam triballikten cikmam icin
Yok sadece government reforms kısmından "Tier 5: Tribal reformation" reformunu yapman lazım (horde olursan ine tribal kalıyor bu sefer convertlemek için 10 corruption gerekir)