Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: CK2 - Multiplayer: Nisan 2020
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Rehost Atılıyor Kuruldu:
Oda ismi:Strategyturk Multiplayer Etkinliği
Şifre:st
ID:90134607626480641
Çok hostlu az oynamalı bir gün oldu bu sefer. Bir krallık daha kurup, seniority yasasını geçirdim, ilerde en büyük çocuk için gereken yasa için uğraşcam. 3 krallık 2 düklük 5 kontluk ile devam ediyorum. Kendi oğlumun suikastine kurban gittim. kuzeyde yargı dağıtıyor. Bu kadar büyümesi tedirginlik yaratıyor, Fransa krallığına konan bile benim gücüme yetişti sayılır, ki kendisi Pharmcist'in vasalı. Sağdan soldan tek tük kontluklar tırtıklayarak biraz daha büyüdüm, tam Korsika'ya savaş ilan etmiştim ki oyun düştü.
Sırada Korsika'yı ardından da Sardinya'yı ele geçirip İmparatorluğa oynayacağım.
Bu arada Müslümanlar kötü ilerliyor. Bırak Hristiyan Müslüman savaşını kazanmayı, 3 Hristiyan kralından biri bile tüm Müslümanları yenebilir.
Şanlı kralımız sayesinde fransa kralı olduk ve onun yardımlarıyla burgundy düklüğüne konmuş olduk.Yağma yaparak ve aldığımız vergilerle çok para kazandık ve bolca bina diktik güzel oyundu.10k ordu limitine ulaştım sonunda buda kartopunun başlangıcı bundan sonra tüm lothringa krallığını yemem çok kolay.Tabii ki bu yardımların karşılığında kralımızın kütüphanesini bedava dolduracak ve yardımlarımızı esirgemeyeceğiz.
Ben mp'e geleceğimi sanmıyorum. Teşekkürler aranıza aldığınız için.
Diğer mpler ile çakışmasaydı gelirdim.
Ramazandan dolayı iftar saatleri gözetilerek oyun saatlerinin düzenlenmesini talep ediyorum.
Ankara için şu an akşam ezanı vakti 19:42 ve gün geçtikçe ilerleyecek. Ya gündüze alalım herkese uyarsa ya da ileri bir saatte başlasın, 21:00 gibi.
Ramazan ayı sırasında hangi oyun saatlerinin sizin için uygun veya güzel olacağını düşünüyorsanız, ankette işaretleyebilirsiniz sonuç dahilinde saatler değiştirilecektir.
saat farketmezde save kaybolmamıştır inş
bugün gene aynı saatte mi olacak?
Evet, aynı saatte kurulacak bugünkü oyun tarafından hostlanacak.
Oda kuruldu

gelecek var mı , eğer yoksa başlayacağız
Rehost atıyoruz
güzel oyundu hakkımız olan fransa krallığını aldık lothringa krallığınıda cömert efendimiz isocuk bize bahşetti ordumuz 20k ya ulaştı ancak görmekteyizki küçümsediğimiz devletler bile 40k ordu yapmış,hedefimiz onlara yetişmek
20200423230119_1.jpg
20200423230126_1.jpg
Oyun sonu oyuncu ve dünya haritası
Benim için çok zorlu bir oyundu. Zira iki krallıkla devam ederken, bir krallıkta vesaret yasasını geçiremedim, tam geçirecekken de karakterim öldü. Sonraki karakter ile çok uğraştım. Zira vasallar çok zorladı. Ceneviz Cumhuriyeti gereğinden fazla güçlendi. Papalığa antipapa atmak için yasa geçirirken, çakal vasalın birinin sonradan karar vermesi ile kanunu geçiremedim. Ben kanunla uğraşırken Britanya çoktan kondu. İmparatorluk hayallerimize bir ket daha vuruldu. En kısa sürede Sardinya'yı almam gerekiyor.
Ferreke Ayyübi devleti ile aşırı büyüdü. Geçen oyun sonu yerlerde gezen müslümanlık tarafı bir anda çok güçlendi. Parçalanan Fransa'ya el atması ise Hristiyan tarafta büyük yankı uyandırdı. Muhtemelen yakın gelecekte bir haçlı seferi görebiliriz.
Mümkünse Katılıyorum
oncesi.jpg
al bi snickers ye
(24-04-2020, 01:18)Ferreke : [ -> ]oncesi.jpg
al bi snickers ye
Snickers ye derken
:D onu sana demedim , oyun başı ayyublar çok kötüydü ya oyun gününün sonunda az da olsa toparlanmasına ithafen öyle yazdım
Tamam
20200423230152_1.jpg
Mekke ye gidelim görevimizi yerine getirelim dedik gittiğimizde demesne limiti 12k dan 6kya düştü sonra tekrar 12kya çıktı ancak askerler patates oldu :/ güzel oyundu iyi büyüdüm ancak mısırı kemirmeme izin verilmiyor pek .s
Sayfalar: 1 2 3 4 5