Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Total War: Elysium - Kapalı Beta SSS
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
tw_elysium.jpg

Total War tarafından paylaşılan bu yazıda Total War'ın kart oyunu Elysium ile ilgili sıkça sorulan sorular cevaplanıyor.

https://www.totalwar.com/blog/total-war-...-beta-faq/ :Total War: Elysium tarihte yer alan generalleri bir araya getirerek destansı karşılaşmalarda yüzleştikleri bedava oynanabilen bir strateji kart oyunudur.

Sayısız ilginç savaşı tecrübe edin, ustalık eseri desteler oluşturun ve savaş alanını tarihin en ünlü liderleri ile domine ederek kimin en büyük strateji uzmanı olduğunu belirleyin.

Elysium'a hoş geldiniz.

Total War: Elysium veya kapalı beta hakkında sorularınız mı var? Aşağıda sizin sorunuz cevaplanmış mı bakın!

TOTAL WAR: ELYSIUM'U DİĞER CCG'LERDEN FARKLI KILAN NEDİR?

Total War: Elysium yepyeni bir kart koleksiyonu oyunudur (collectible card game/CCG).

Kazanmak için tarihin efsanevi generalleri gibi şans yerine stratejiyi kullanarak strateji ustası olun.

Yeni yüzlerle birlikte klasik Total War oyunlarından anımsayacağınız geniş yelpazedeki generallerden seçim yapın. İçinizdeki generali size uyan stratejiyi seçerek yansıtın.

Elysium'un savaş hattı mekanikleri ve orta oyun aşaması deste düzenlemeleri savaş alanının hissini CCG sahasına taşıyor.

HANGİ PLATFORMLAR TOTAL WAR: ELYSIUM'U DESTEKLEYECEK?

Kalan gariplikler üzerinde çalıştığımızdan Total War: Elysium şu an sadece Android'de. Çıkışta PC, Android ve iOS'da mevcut olacak.

Kapalı beta periyodunda mobil versiyonu biraz daha ön planda tutuyoruz ama çıkışta bir o kadar eğlenceli olması için PC optimizasyonu üzerinde de çalışmaktayız.

OYUN NE ZAMAN ÇIKACAK?

Paylaşabileceğimiz bir çıkış tarihi henüz yok ama Total War: Elysium şu anda kapalı betada ve oyunun hazır olduğuna dair tatmin olduğumuzda çıkaracağız.

TOTAL WAR: ELYSIUM'DA KARTLARI NASIL ELDE EDERİM?

Kartlar, seviye atlama ödülleri ile birlikte oyun içi para birimiyle veya oyun içi satın alımlarla alınabilen Savaş Paketleriyle (Battle Packs) elde edilebilir. Bütün Savaş Paketleri satın alımdan önce tam olarak hangi nadirlikte kart elde edeceğinizi söylecek. Ayrıca zanaatkarlık (crafting) yoluyla da kart oluşturabilirsiniz.

ÇIKIŞTA NE KADAR İÇERİK MEVCUT OLACAK?

Kapalı beta periyodu boyunca 300'den fazla kart ve 9 general çıkartmış olacağız, beta süresinin uzunluğuna bağlı olarak daha fazla olma potansiyeli var.

ÇIKIŞ SONRASI NE KADAR İÇERİK EKLEYECEKSİNİZ?

Kapalı betanın amaçlarından biri ne kadar sıklıkla içerik çıkarabileceğimizi ve çıkarmamız gerektiğini belirlemektir ama çıkış sonrası yıllar için yeni kartlar, generaller ve modlar yapma planlarımız var.

TOTAL WAR: ELYSIUM TOTAL WAR OYUNLARINI DEĞİŞTİRECEK VEYA ONLARA BAĞLI OLACAK MI?

Total War oyunları normal bir şekilde çıkmaya devam edecek - Elysium ekibi tamamiyle ayrıdır.

Planımız içerikleri oyunlar arasında paylaşmaktır, bu yüzden herhangi bir yeni tarihsel Total War oyunu Elysium için yeni içerik anlamına gelebilir. Kahramanlar, generaller ve birimler kendi özel halleriyle Elysium'a girecektir.

TOTAL WAR: ELYSIUM'A NASIL ERİŞİM SAĞLARIM?

Kapalı beta hakkındaki son güncellemeleri takip etmek için buradan kayıt olabilirsiniz.

Bununla birlikte, test etmeye belirli bölgeler ile başlayacağız ve bundan ötürü oyuna beta süresince erişebileceğinizin garantisini veremeyiz.

TOTAL WAR: ELYSIUM HANGİ DİLLERİ DESTEKLEYECEK?

Şimdilik sadece İngilizce'yi destekleyeceğiz ama çıkış ile birlikte daha fazla dil eklemeyi planlıyoruz.

TOTAL WAR: ELYSIUM KİMLERE HİTAP EDİYOR?

Total War: Elysium tarih odaklı kart koleksiyonu oyunlarına ilgisi olan CCG ve strateji hayranları içindir.

Elysium, Daybreak gibi yeni ve eşsiz mekanikler ile birlikte ayrıca erişilebilir deste oluşturmayı ve hızlı bir şekilde anlaşılabilir kartları ön plana çıkarır. Bu da savaşa bir an önce hazır olabileceğiniz anlamına gelir.

DAYBREAK NEDİR?

Daybreak, Total War: Elysium'da oyunun orta aşamasında stratejinizi o ana uyarlayabilmeniz için yedek kuvvetler getirmenizi sağlar.

Eğer rakibiniz güçlü okçu hatları kurmuşsa süvarileri getirme zamanı gelmiş demektir! Ama ilerisini düşünmeyi, stratejinizi planlamayı ve bunu her savaşa uyarlamayı unutmayın.

Bazı kartların gerçek güçleri sadece günün belirli zamanlarında kullanılabilir, güçleri zaman içinde büyür veya aksi halde elinize geri çekilmeden önce rakibinize yok edici vuruşlar yaparlar. 

TOTAL WAR: ELYSIUM TOTAL WAR'DAKİ HER HİZİBİ BULUNDURACAK MI?

Elysium ile birlikte fikirler alabileceğimiz tarihsel Total War oyunları kataloğuna sahibiz, bu yüzden Total War'dan esinlenilen birçok hizip olacaktır. Ama bazı olmayanlar da...

TOTAL WAR: ELYSIUM'DA PARASALLAŞTIRMA OLACAK MI?

Evet - savaş paketleri ve generalleri alabilmeniz için Ametist para birimini satın alabileceksiniz.

Bununla birlikte, oyunun seviye atlama ödülleri aracılığı ile savaş paketleri, Ametist ve Altın kazanabileceksiniz. Bunları ayrıca günlük görevler ile de elde edebilirsiniz. Bunun amacı herhangi bir ücret ödemeden birçok yeni kartı ve generali elde etmenizi sağlamaktır.

Beta periyodu boyunca oyunun ekonomisini yakından takip ederek herkes için adil olmasını sağlayacağız.

TOTAL WAR: ELYSIUM'UN MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NEDİR?

Tüm sistem özellikleri için Tüm Total War: Elysium SSS'i buradan inceleyin.

ÇIKIŞTA HANGİ OYUN MODLARI BULUNACAK?

Şimdilik PVP ve yapay zekaya karşı modlarımız var ama hem CCG hayranlarının aşina olduğu hem de daha önce görülmemiş yenileri için çalışmaktayız.

BEN BİR İÇERİK ÜRETİCİSİYİM VE TOTAL WAR: ELYSIUM İÇİN İÇERİK ÜRETMEK İSTİYORUM - NEREDEN BAŞLAYABİLİRİM?

Eğer onaylı bir yayıncı olmak istiyorsanız lütfen içerik üreticisi ekibimizle irtibat kurun.
Doğru yapılırsa ilginç bir oyun olabilir.
Total war arena aklıma geldi nedense. :(
Bir başka iskambil daha. Kusura bakmasınlar, Hearthstone ile yeterince doluyum.