Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oynayacak dostlar.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar Civ Vl'nın ücretsiz olmasıyla birlikte oyuna başlama kararı aldım. Herhangi bir DLC'ye sahip değilim. Oyunu izlediğim birkaç videodan anlamaya çalıştım, yani pek bişey bilmiyorum. Hem beraber oynayacak hem de bana biraz oyunu öğretebilecek birilerini arıyorum.
Forumda multiplayer etkinliklerimiz var. Oyunu öğretebilecek kısmında ise rehberleri okuyabilir, sorularını forumdan sorabilirsin.
Cevabın için teşekkür ederim ama ne kadar rehber okusam da ne kadar soru sorup cevaplarını alsam da kendi elimle oyun içinde yapmadığım zaman kafamda kalıcı olmuyor bilgiler. Ben daha çok multiplayer oynayıp, oynarken öğrenmek istiyorum.
Haziran için Civilization VI etkinliğimiz olacak. Daha başlamadı ve katılıma açık. Etkinliğimize katılabilirsin. Sorularını Duman'ın da dediği gibi Kısa Sorular ve Kısa Cevaplar konusundan sorabilirsin. Aklına takılan herhangi bir şeyi sormak için kendine bir konu da açabilirsin. Ben ve Civilization VI oynayan üyeler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.