Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: EU4 - 1.30 Emperor'da Açacağınız İlk Oyun
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
EU4_Emperor_Banner.jpg

Hepimizin uzun bir süredir beklediği 1.30 yaması sonunda çıkmak üzere. Peki bu uzun bekleyiş sonunda yama çıktığında ilk oynamayı düşündüğünüz ülke hangisi? Yama ile birlikte gelen tüm değişikliklerden sonra en çok hangi bölge ilginizi çekiyor?
Şuan Kapalı Beta Olarak Oynadığım Avusturya serime devam edeceğim çok hoşuma gitti güzel Mekanikler ve eventler var HRE olmuş diyorum HRE olmuş :)
Her zaman ilk oyun dedeyle açılır.
Büyük ihtimalle, "Osmanlıyla bir deneyelim" demeyeceğim ilk DLC olacak. Borçlu Kayzer ünvanımı aldığım biricik Avusturyam ile ilk oyunumu oynamayı düşünüyorum. Ardından diğer Avrupa Majorları ve görev ağacı bulunan Minorları oynarım.
Benimki Burgonya olacak sanırım ama bölge olarak balkanları daha çok merak ediyorum.
Şu üç devletten birisi olur:
Oyrat
Kastilya
Lübeck

Yada Fransa'da olabilir veya Papalık
Yeni başarımlar, inanılmaz bir görev ağacı, din mekaniğindeki değişmeler... Papal State...
Papa Hollanda brunswick( büýük ihtimal)
Too many territoriesten corruption yememenin rahatlığıyla vura kıra bir Oirat oynayacağım
savaş mekaniklerinde savunan devletlerin biraz daha güçlenmesi gerek savunma savaslarında her bolgede en azından +1 alması gelmeden bu oyunda çok wc atan görürüz.
(05-06-2020, 20:43)alemdarpasa : [ -> ]savaş mekaniklerinde  savunan  devletlerin biraz daha güçlenmesi gerek savunma savaslarında  her bolgede en azından  +1 alması  gelmeden bu oyunda çok wc atan görürüz.

Savunma savaşında +1 oyunun dengesini bozar. Kuşatmaların uzun sürmesi için denge değişiklikleri ya da kale bakım maliyetlerinin düşürülerek yüksek seviyeli çok fazla kale bulundurmanın önündeki engelin kalkması lazım.
total war da 2 buyuk orduyu 1 orduyla tepeye çıkarak defans takılarak savusturma sansımız varken burada buyuk balık kucuk balıgı yutar stratejisi birde bazı bolgelerı ne kadar gelıstırırsenız gelıstırın ekonomısının olmaması oyunu çöp ediyor sıngle playerde hıle yazıp dev basdıgım krıım bolgesınde para bıle kazanamıyorsun sonucda bına dıktıtgınde felan belırlı bır tıcaret guc uretım gucu toplanıyor ama malesef oyunun eksık yonleri çok ve bunu görmuyorlar.
İtalya Minorlarından biri veya Avusturya
Avusturya
Vive la France
rodos şovalyeleri ile açacam ilk oyunu
Ne zaman çıkıyor tarih belli mi
(07-06-2020, 23:59)freeforall : [ -> ]Ne zaman çıkıyor tarih belli mi

9 Haziran. Yarın.

Steam'de 9 Haziran diyor. Ben 8 Haziran diye
hatırlıyorum ama...
1 ay önce paylaşılan fragmandan da anlaşılacağı üzere 9 Haziran yani yarın çıkıyor.
Sayfalar: 1 2