Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Command & Conquer: Generals - Genel Sohbet: Komuta Merkezi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Command-and-Conquer-Generals-05.png

Command & Conquer: Generals ile ilgili ayrı konu açmaya gerek görülmemiş paylaşımlar bu konuda yapılır.
Efsane oyun. Ortaokulda saatlerce internet kafelerde turnuva düzenlerdik. O zamanlar üniversiteye giden "koskoca" adamlarla yarışırdık. Fazla gelişmenin sebep olduğu kasmalar oyunu oynanamayacak hale getirmesi çok üzücü. Belki Windows 10 yüzündendir bilmiyorum, zira 2007-2008 zamanlarında 2 vs 2 atarken bu kadar kasma olmazdır.
8 kişilik haritada GLA'nın motorsikletli intihar saldırganları ile early win kazanmak kadar zevklisini görmedim.
Çocukluğumun oyunu Zero:hour'u tek geçerim
Önümüzdeki hafta (29 Haziran itibari ile) bir mp düzenlesek kimler katılır?
Ben katılırım.
images?q=tbn:ANd9GcTw66ZNKYrzj1VzAKTxyWU...w&usqp=CAU
Comanchelerle roket spamı yapmak <3
Çok güzel modları var Rusların eklenmesi ile eğlenceli hale gelmiş ve hala sıkmayan oyun. Ama bu modları adamakıllı yüklemek biraz zor oluyor.
Ben hiç mod yüklememiştim. Eğer oyunu tekrar oynayacak olursam güzel modlara bir göz atarım.
(30-07-2021, 14:11)irfandurmus : [ -> ]Çok güzel modları var Rusların eklenmesi ile eğlenceli hale gelmiş ve hala sıkmayan oyun. Ama bu modları adamakıllı yüklemek biraz zor oluyor.
Rise of reds modu evet taraflara extra campaign görevleri veriyordu.

Blitzkrieg modu var oda güzeldir.
Steam versiyonu oyunun 1.04 versiyonunda fakat herhangi bir düzeltme ya da geliştirme yok. Online sunucular bulunmuyor, hala Gameranger tarzı bir program gerekiyor, hatta Steam versiyonuyla çalışıp çalışmadığını test dahi etmedim. Widescreen yok, FPS limiti sorunu duruyor. Oyun sadece daha "erişilebilir" olmuş. Yine GenTool gibi araçları kullanmak zorunlu.
(07-03-2024, 23:05)Attila the Hun : [ -> ]Bugün Steam'de satışa çıktı. Zero Hour ayrıca satılıyor.

Ayrıca satılıyor derken ayrı olarak satılıyorlar mı? Ben sadece 10 dolarlık bundle'ı görebiliyorum.
1-2 dolara satılıyorlardı ayrı ayrı şu an kalkmış.
(08-03-2024, 09:57)reddga : [ -> ]Ayrıca satılıyor derken ayrı olarak satılıyorlar mı? Ben sadece 10 dolarlık bundle'ı görebiliyorum.

Diğer C&C oyunlarında ana oyunla genişleme paketleri tek parça hâlindeyken (mesela "C&C Tiberian Sun and Firestorm" diye geçiyor) Generals'ta ana oyun ile Zero Hour genişleme paketini ayrı satıyorlar.

Hâlen hiçbir oyun tekil olarak satılmıyor ama öyle satmaya başlarlar umarım.
Sonunda geldi.
Biraz daha deneme yaptım. GenTool kullanınca oyun siyah ekranda kalıyor, muhtemelen Steam versiyonuyla uyumlu değil, güncelleme yapmaları gerekebilir. O zamana kadar farklı widescreen fixler ile sorunlar çözülebiliyor, multiplayer oynarken FPS sorunu olmuyor fakat singleplayer skirmish oynarken fps limitini ülke seçme arayüzünden 60'a limitlemek gerekli öbür türlü oyun saçma hızlı oluyor. Campaign'i deneme fırsatım olmadı fakat orada zaten FPS limit olması lazım. Multiplayer 30 FPS sabit gibi geldi bana singleplayer'da 60fps oynarken oyun daha hızlı gibiydi.
Oyun tek kişilikte stabil çalışmaz diye korkuyorum almıyorum. Yoksa challenge modda Dragon Generalde kalmıştım onu bitirme isteklisiyim. Ayrıca yeni oyunu iptal edildiğine göre buna bir reforge yakışır ama kim yapacak oda zor.
GenLauncher diye bir uygulama ile birlikte GenTool desteğini elde edip herhangi bir sorun olmadan oynanabiliyor. Tüm campaignleri, challenge modunu ve çeşitli skirmish haritalarını test ettim.
Hadi oyun ile ilgili en ufak bir geliştirme, sorun düzeltme yapmamalarını anlarım ama oyunları ayrı ayrı satışa koymayıp hepsini 10 dolarlık paketle almaya zorlamaları tam EA'lik bir hareket. Sırf bu yüzden almayı düşünmüyorum. Yoksa 10 dolar fazla olduğundan değil.
Sayfalar: 1 2