Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: C&C Remastered - Görev Seçimi Ekranı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
cc-remastered-logo.pngcc-redalert-remastered-logo.png

2019 Ağustos'ta kaleme alınan bu yazıda görev seçimi ekranına dair bilgiler veriliyor.

https://www.ea.com/games/command-and-con...-selection :Sevgili Command & Conquer hayranları,

Prodüksiyonla ilgili ikinci kilometre taşımızın tamamlanmasına az kaldı ve son birkaç hafta içerisinde önemli ilerlemeler kaydedildi. Tüm GDI kampanyası tüm uygun geçişlerle arka arkaya oynanabilecek Alfa kalitesine ulaştı. Avrupa Görev Haritası gibi unsurlar 4k olarak yeniden düzenleniyor. Bu görseller kampanyanın gerçekten yüksek çözünürlükle zenginleştirilmiş bir deneyim olmasını sağlıyor. Bu konudaki ilerlememizi görmeniz açısından Görev Seçimi ekranından bir önizlemeyi sizinle paylaşmak istedik.

mission-selection.jpg.adapt.crop16x9.1023w.jpg

Görev Seçimi ekranı oyunculara kampanya ilerlemelerini daha kolay görüp tüm yenilenmiş görev içeriklerine erişmelerine olanak sağlayacak bir yaşam kalitesi güncellemesidir. Kampanyada ilerleme kaydettiğinizde bu ekran sizin için bir ilerleme merkezi görevi görür. Böylece hangi görevleri tamamlamadığınızı ve hangilerini hallettiğinizi kolayca bulabilirsiniz. Bu ekran "GDI Mission 4" gibi alternatif yollara sahip görevler için özellikle çok büyük önem arz ediyor. Aynı zamanda bu ekran sayesinde eskiden yaptığınız gibi her görevden sonra manuel olarak oyunlarınızı kaydetmeniz gerekmeden istediğiniz görevi oynayabileceksiniz. Kampanya görevini seçtiğinizde ekranda dünya haritasının ilerlemesini, görev hakkında yapılan bilgilendirmeyi ve sinematiği izleme şansınız olacak. Kampanya görevleri dışında da bu ekran sayesinde aranızdan bazılarının oldukça aşina olduğu herhangi bir eklenti görevine de hızlıca erişim sağlabileceksiniz.

Ana menüdeyü de kenar çubuğu gibi Gold Edition tarzında bir kozmetik tasarımla yeniden düzenledik. Tüm yeniden düzenlenmiş unsurlarda olduğu gibi hedefimiz orjinal oyuna sadık kalarak otantik temayı sürdürmek. Bunu yaparken de yüksek çözünürlüklü ekranlardan yararlanabilmek için görüntü kalitesini geliştirmeye devam ediyoruz. Bu tarzın Tiberan Dawn'daki tüm menü ekranlarına etki etmesini bekleyebilirsiniz.

Bu ekranın hem işlevselliği hem de kozmetik tasarımı hakkındaki görüşlerinizi duymak istiyoruz. Katılımınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Sevgilerle,

Jim Vessella.