Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ordu Kalitesi Nası Yüksetlir ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ordu Kalitesini Nası Üstün Kalite Yaparız 10k Ordum Varda ?? iyi kalitede
Men-at-Arms ve şövalye sayısını arttırırsan ordu kalitesi artar. Emin olmamakla birlikte şövalyelerin Prowess'ı arttıkça da artıyor olabilir.
(22-09-2020, 13:19)Emirhan : [ -> ]Men-at-Arms ve şövalye sayısını arttırırsan ordu kalitesi artar. Emin olmamakla birlikte şövalyelerin Prowess'ı arttıkça da artıyor olabilir.
knka şu inglizce kelimeleri Türkçe söglesen ögle daha net anlıcam yinede Eyw
Men-at-Arms dediği düzenli asker birlikleri, prowess ise şövalyelerin dövüş becerisi. Anladığım kadarıyla milislerin kalitesini soruyorsun ama onların kalitesi standart. Arkadaşın dediği gibi düzenli askerleri çoğaltırsan ve başlarına da iyi özellikleri olan komutan koyarsan ordu kaliten artar.
(22-09-2020, 14:14)mmmutlu93 : [ -> ]Men-at-Arms dediği düzenli asker birlikleri, prowess ise şövalyelerin dövüş becerisi. Anladığım kadarıyla milislerin kalitesini soruyorsun ama onların kalitesi standart. Arkadaşın dediği gibi düzenli askerleri çoğaltırsan ve başlarına da iyi özellikleri olan komutan koyarsan ordu kaliten artar.
oke eywww ama zaten hep elimden geldince düzenli birlikler kuruyorum şovalyelerin dövüş becerisi nası artar ?
Karakterin kendi özelliklerine bağlı bişey o genelde. Ama mareşalin 2. görevi sanırım komutanların, buna bağlı olarak şovalyelik yapan komutanların da dövüş becerisini arttıran eventler verebiliyor. Bazı mezheplerde onu arttıran özellikler var.