Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bu oyun hakkında Tavsiyeleriniz Neler Olur?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Oyunu indirimdeyken satın aldım. :)
Pisman olunacak bir oyun mu sizce?
Hala oynanır bir oyun mu ?
Tavsiyeleriniz neler olur?
Bir de hangi ülkeler var ?
Teşekkürler. :)
Bence hala oynanılacak güzel bir oyun.
tavsiyem oyunda hızlı davranmanız gerektiği hızlıca bayrakları kapıp doğru yerlere doğru birlikleri koyman gerekli. birlikerlere ctrl+numara ile tuş atamak kullanımını kolaylaştıracaktır. yaya birliklerini asla açıkta bırakma her zaman mümkünse yeşil değilse sarı korumalı bir alanda savaşsın. makineli tüfek atışında olan bir birlik varsa önün gaz bombası atıp hareketsiz konumundan kurtulmalı yoksa geri çekilmeli. birliklerini asla boş yere öldürtme çünkü zamanla deneyim kazanıyorlar canları azalınca t ile geri çekilmesini sağla sonra r ile birliklerini reinforce et. daha detaylı bilgiler için CoH rehber bölmüne bakabilirsin bence faydalı olacaktır.
dlcsiz almanya ve sovyet oynayabilirsin. eğer dlc alırsan amerika, ingiltere ve batı alman birliklerinide alabilirsin.
iyi oyunlar.
Oyun güzel. Klasik rts mantığını da aşmış bir seri. Ancak aşırı seri hareket etmek gerekiyor. Sakin oynamaya müsait bir oyun değil. Çok fazla mikro kasmak gerekiyor. Uzun vadede ya kasıntı bir şekilde oynayarak bir yerlere gelebiliyorsun ya da o kaostan yorulup bırakıyorsun. Oyunu öneririm ama ne kadar oynayacağın sana kalmış.
online oyunu tavsiye etmem aşırı hızlı oluyor en azından ben sevmiyorum. Genelde belli modlar ve kendi eklenti paketleri ile ai ye karşı oynaması gayet zevkli.
Oyunun önceden de söylendiği gibi online kısmı oldukça zorlayıcı. Oyun aşırı derecede mikro gerektiriyor ve bu yeni bir oyuncu için imkansıza yakın bir durum. Benim de tavsiyem oyunu yapay zeka'ya karşı oynayarak zevk almaya çalışmak ve daha tecrübeli insanların olursa kötü yorumlarına pek aldırmamak.