Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Troy - Kahraman Tanıtımları: Penthesilea
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
PENTHESILEA  - AMAZONLARIN SAVAŞÇI KRALİÇESİ
Ülke: Penthesilea'nın Amazonları - Sınıf: Efsanevi Dövüşçü
 

Görsel




Kimdir?

Penthesilea Truva Savaşı zamanında Amazonların savaşçı kraliçesiydi. Kardeşi Hippolyta Amazon toplumunu yönetirken, Penthesilea kanı kaynayan genç kızları savaşa sürükledi.

Melanippe (Yağız At) ismiyle doğdu, sevgili kız kardeşi Antiope'nin katledilişi gibi Themiscyra'nın da Atinalı akıncılar tarafından yıkılışına şahitlik etti. Daha sonra Şiddetli Elem anlamına gelen Penthesilea ismini alıp, altın başkentlerini yerle bir edenlerden intikam almak için, hayatını kana susamış tanrı Ares'e adadı.

Homeros'un yazdığına göre, Truva Savaşı'nda Akalar'a karşı savaşarak Troy'u kesin bir yenilgiden kurtardı. Penthesilea'yı dövüşte savaşçı Aşil öldürdü ve başından miğferini çıkarttığı an aşık oldu. Başka bir efsanede ise, Prens Hektor'u muharebede öldüren Aşil değil, bizzat Penthesilea'nın kendisi olduğu geçmektedir.




Oynanış Stili

Kan Yemini - Savaş İhtişamı'nı yüksek tutmak kampanya ve savaş bonusları sağlar. Güçlü Bloodsworn çağırmak için Kan Yeminlerini aç ve yükselt. Savaşlarda ne kadar fazla şan, o kadar fazla Bloodsworn yerleştirebilirsin.

Horda Birimleri - Bir Horda ordusu ile dünyaya meydan oku ve yeni yerleşim yerleri fethet. Her yerleşim yeri kampanyanda güç sağlayacak özel Savaş Ganimetleri verir.


 

Penthesilea_reducedfilesize-1024x576.jpg
 


Başlangıç Konumu

"Şanlı savaşlar ile öcümü alacağım!"
 
Ah, vahşi Penthesilea, savaş Troy'un üzerine kabus gibi çöküyor! Alçak Akalar denizin karşısından Troy'a karşı ordular topluyorlar.

Kral Priam ve akrabaları intikamın için yardım edebilirler. Geçişinin yasaklandığı Propontis kıyılarının kuzeyindeki boğazlar diyarı Thyni'ye doğru yola çıkmalısın.

Savaş onlara boyun eğmeyi öğretecek! Ordunu batıya yürüt ve düşmana gazabını göster!


 

Penthesilea_start_position_reducedfilesize-1024x576.jpg
 

Ne Tür Oyunculara Önerilir?

Acımasız kararları ile Yağız At olarak tanınmış Penthesilea, Horda taktikleriyle haritayı baştan başa yakıp yıkmak isteyenler için uygun olacaktır.