Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Total War: ROME II - Daughters of Mars
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
header.jpg?t=1450290950
Total War: Rome II - Daughters of Mars Türkçe Bilgi

TRAILER

Mars'ın Kızları Birim Paketi 
Athena, Bellona, Andraste, Mars: Kendilerini adadıkları savaş tanrıçası hangisi olursa olsun, bu askerlere en korkunç düşmanlar karşısında bile zafer kazanacaklarına dair kutsal bir söz verilmiştir. Kadın savaş birlikleri, hem vatanlarını korumak hem de görkemli fetihlerde kendilerine düşen görevi yerine getirmek için antik dünyanın dört bir yanında kendilerini göstermiştir. Mücadeleye kattıkları hızlı ve ölümcül dövüş teknikleri ve becerileri sayesinde, generaller savaş tanrılarının insan bedeninde vücut bulmuş hali olmak isteyen bu savaşçılara hak ettikleri değeri verecektir ! 

Görsel

Gladyatrisler 
Roma ordusuna katılabilir veya İtalya’da paralı asker olarak alınabilirler. 
Arenada yaptıkları sayısız antrenman ve müsabaka ile kusursuz hale gelen Gladyatörler ve Gladyatrisler acımasız ve yetenekli savaşçılardır. Yakın dövüşteki muazzam güçleri rakiplerine aman vermez ve doğru koşullar altında geleneksel askerleri ağır kayıplara uğratabilirler. Ağır zırhlı ve disiplinli olan bu Gladyatrisler, arenada eğitilen erkek gladyatörlerden daha güçlü savunma birlikleridir ve savaş arzuları en az erkek meslektaşlarınınki kadar güçlüdür. 

Görsel

Paralı Kuşite Kadın Kalkancıları 
Etiyopya’da paralı asker olarak alınabilirler. 
Bağımsızlıklarına çok düşkün olan Kuşite Nübyeliler hafife alınmaması gereken bir jeopolitik güçtür. Atlı okçuları ve yetenekli piyadeleri, Roma saldırılarını birçok kez geri püskürterek büyük savaşlardaki becerilerini ustaca göstermiştir. Büyük bir azimle savaşan mızraklı Kuşite Kadın Kalkancıları hızlı, çevik ve ölümcüldür. Süvari komutanlarının ormandan hızlı saldırılar gerçekleştiren ve etkili bir savunma eğitimine sahip olan bu savaşçılardan korkmaları akıllıca olacaktır. 

Görsel

Lusitan Kadın Kılıççılar 
Lusitani ordusuna katılabilir veya Lusitanya'ya paralı asker olarak alınabilirler. 
Nesiller boyu süren mücadele deneyimleri ve korku salan şimşek pusu taktikleri ile Lusitaniler muhteşem gerilla savaşçıları olarak nam salmıştır. Kantabriya Çemberi taktiği ile ateş altında ilerlemek için eğitilen hızlı ve etkili Kılıçlı Kadın Savaşçılar, hareket ederken ormanlık alanlardan yararlanarak gizlenmekte oldukça ustadır. Hücum anı geldiğinde hızlı, ani, çılgın ve korkunç olur; dikkatli şekilde kullanıldığında Lusitan Kadın Kılıççılar olağanüstü bir savunma da gerçekleştirebilir. 

Görsel

Cimbri Yaylı Kadınlar 
Süev ordusuna katılabilirler. 
Birçok Cermen kabilesinde olduğu gibi, Kuzey Avrupa'nın yoğun ormanları Süevlerin üstün gerilla savaş teknikleri geliştirmesini sağlamıştır. Gizlenilecek yerleri en iyi şekilde kullanıp gizli bir pozisyondan saldırmakta usta olan Cimbri Yaylı Kadınlar, Süevlerin sahip olduğu en iyi okçulardandır. Üstün silah menzilleri ve hasarları sayesinde, düşman daha kendilerini fark edemeden büyük bir zarara yol açabilirler. Doğrudan kendilerine saldırıldığında ise, esas rollerinden beklenenden çok daha etkili yakın dövüşçüler olduklarını gösterirler. 

Görsel

Mızraklı Gladyatrisler 
Roma ordusuna katılabilir veya İtalya’da paralı asker olarak alınabilirler. 
Arenanın kana susamış ve acımasız yakın dövüş tekniklerini savaş alanına taşıyan Gladyatrisler mükemmel baskın birlikleri oluşturur. Bu savaşçılar mızrak kullandıklarında, savunma açısından kılıç kullanan kız kardeşlerinden daha avantajlı hale gelir ve bir saldırıya karşı daha hazırlıklı olur. Etkili bir düzenleme ile süvarilerin tokmak darbesi hücumunu durdurabilir ve çılgın karşı saldırıları ile düşmanı korkunç kayıplara uğratabilirler. 

Görsel

Gorgo'nun Avcı Erleri 
Sparta ordusuna katılabilir veya Yunanistan'da paralı asker olarak alınabilirler. 
Sparta halkı antik dünyanın en iyi piyadeleri arasında yer alır. Toplumun tarım gibi daha “düşük statülü” görevleriyle Helotların uğraşması sayesinde, Spartalı savaşçılar kapsamlı savaşta mükemmelliğe ulaşma hedeflerine odaklanmakta serbestti. Bununla birlikte, atletizm ve silah egzersizleri erkeklerin tekelinde değildi. Standart sapanlı birliklerden daha hızlı ateş eden ve daha fazla hasar veren Gorgo’nun Avcı Erleri, Sparta kuvvetlerine hatırı sayılır bir katkıda bulunur. 

Görsel

Mızraklı Kadınlar 
Süev ordusuna katılabilir veya Süebya, Silezya ve Magna Germania'da paralı asker olarak alınabilirler. 
Bağımsız, gururlu ve kendilerini gözeten güçlü tanrılara sahip olan Cermen halkları amansız savaşçıları ile ün salmıştır. Süev kadınları da kabilelerinin iradesini savaş alanına erkekler kadar usta bir şekilde taşıyarak bu ünü hak eder. Süevli Mızraklı Kardeşler ile omuz omuza savaşan Mızraklı Kadınlar, seçkin savunuculardır ve bir hücumu durdurup kabilelerinin düşmanlarına korku salacak güce sahiptir. Bununla birlikte, eğitimleri onlara çok yönlülük kazandırır ve gerektiğinde hızlı bir şekilde saldırı görevine geçebilirler.