Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Stellaris Türkçe Yama
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Stellaris Türkçe Yama Çalışması


Yamayı indirmek için;
Steam Workshop: https://steamcommunity.com/sharedfiles/f...2367007574

-

Yama durumunu görüntülemek için;
Google DOC: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...sp=sharing

-

Stellaris mağaza sayfasını görüntülemek için;
Steam: https://store.steampowered.com/app/281990/Stellaris/

-

Bu sektörde yeni olduğumuzdan dolayı bize yardımcı olabilecek bütün fikirlere açığız, yapılabilecek en ufak yardımın bile çok büyük gelişmeler sağlayacağını düşünüyoruz. Bize Forum üzerinden ulaşabilirsiniz...
duyduğuma çok memnun oldum uzun zamandır oyunuyorum bu oyunu cevirisini bayadır bekliyordum. çalışmalarınızın devamını bekliyorum :)))))
Başarılar.Herhangi bir gelişme var mı acaba?Ayrıca az da olsa yardımcı olabilirim eğer ihtiyaç varsa.
başarılar. ne kadarı bittiğini söyleyebilir misiniz?
(08-01-2021, 21:48)gereksizihtiyac : [ -> ]başarılar. ne kadarı bittiğini söyleyebilir misiniz?

46.434 Satırdan, 1494 Satır Çevrilmiş Duruma = %03'lük Bir Kısım Türkçeleştirilmiştir.
Kolaylıklar diliyorum. Teşekkür ederiz.
Umarım onlarca kez yarıda kaldığı gibi birkez daha yarıda kalmaz yama. 5 senedir aralıksız yama bekliyoruz. Kolaylıklar Diliyorm bnde ekibe şimdiden.
(09-01-2021, 11:58)bypr010 : [ -> ]Umarım onlarca kez yarıda kaldığı gibi birkez daha yarıda kalmaz yama. 5 senedir aralıksız yama bekliyoruz. Kolaylıklar Diliyorm bnde ekibe şimdiden.

Bizde Aynı Şekilde 4 Yıldır Yama Beklediğimizden Dolayı Kendimiz Yapmaya Karar Verdik :smile: İlginiz İçin Çok Teşekkürler
Umarım tamamlanır, oynamak istiyordum.Ttakipteyiz.
Kolay gelsin yakından takip ediyorum müthiş bir haber.
Daha önce yarım bırakılan denemeleri gördükten sonra bir acaba dedirtse de umarım gerçekleşir. 20 günde yüzde 3'lük ilerleme pek verimli değil ama zamanla hızlanır diye umut ediyorum. Bu şekilde 2 yılı bulabilir çünkü tamamlanması.
(11-01-2021, 02:25)Zebercet : [ -> ]Daha önce yarım bırakılan denemeleri gördükten sonra bir acaba dedirtse de umarım gerçekleşir. 20 günde yüzde 3'lük ilerleme pek verimli değil ama zamanla hızlanır diye umut ediyorum. Bu şekilde 2 yılı bulabilir çünkü tamamlanması.

% 4 olmuş dostum :)
Merakla bekliyorum yabancı dilim pek iyi olmadığından dolayı oyunu oynayamamıştım :(
Vallaha da ilerliyor yaa. Yüzde 5 olmuş umarım kaderi diğer yamalarla aynı olmaz. Ümitliyim bu sefer. Çok ihtiyacı var Türk strateji severlerin bu yamaya. :smiling:

edit 6 olmuş
Gerçekten sabırla bekliyorum bu yama için forum üyeliği açtım  :up:
Her ne kadar İngilizce bilsem de, oyunu Türkçe oynamak isterim ve bittiği taktirde oyunu tekrar indireceğim. Başarılar dilerim.
ingilizcem yeterli değil o yüzden bu yamayı yaptığınız için teşekkürler sizi destekleyen çok kişi var başarılar diliyorum
Arkadaşlar herhalde yamayı bıraktılar. Ne atolyede ki moda ulaşılıyor ne de documantiryde ki dosyaya. Bırakmaları sorun değil gönüllülerdi de keşke bıraktık diye bildirselerdi.
(26-01-2021, 23:45)ChefJoseph : [ -> ]Arkadaşlar herhalde yamayı bıraktılar. Ne atolyede ki moda ulaşılıyor ne de documantiryde ki dosyaya. Bırakmaları sorun değil gönüllülerdi de keşke bıraktık diye bildirselerdi.

Evet öyle gözüküyor.Şunun bir Türkçe yamasını becerecek kimse çıkmadı.İyice çorba oldu bu yama olayı elini atan da yarım kalıyor.Umarım geri dönüş yaparlar ve devam ederler.
Belki biraz sert kaçacak ama haklı olacak şimdi yazacağım. İnsanlara yapacağız dedikten sonra hiçbir açıklama yapmadan dosyaları silmekle olmuyor o işler artık neye inanacağımızı bilmiyoruz. Olay köylü çoban ilişkisine döndü şu saaten sonra sizin gibiler yüzünden birisinin yapma özgüveni de kalmaz. Kimse bana zaten bedavaya yapıyorduk savunmasıyla gelmesin. İnsanları boş vaatlerle ümitlendirmeye hakkınız yok.
Sayfalar: 1 2