Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Steam 2020 Kış İndirimi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Yukarıda da belirttiğim Baldur's Gate dışında kendime herhangi bir oyun almadım. Belki indirim bitene kadar gözüme bir oyun kestiririm ama şimdilik Yılbaşı Çekilişi'nde hediye aldığım Hades ile Yasin Ahmet'in özel olarak hediye ettiği Planescape: Torment bana uzun süre yetecektir.
Factorio vs Rimworld?
(02-01-2021, 14:42)elefsar : [ -> ]Factorio vs Rimworld

Factorio. Gerçi ne istediğine göre değişir factorioda tek başınasın ve üretim hattı kuruyorsun rimworlddeyse kolonicileri hayatta tutmaya çalışıyorsun
Tamamen farklı oyunlar. Tercihine bağlı. Rimworld daha simülasyonken factorio daha mühendislik kastığın bi strateji gibi.
Yorumlar için teşekkürler. Peki, Satisfactory vs Factorio?
O konuda büyük kavgalar dönüyor. Satisfactory daha yeni, göze hitap eden ve özgürlükçü 3 boyutlu bir yapı sunuyor. Ancak kaynak sorunu yok, mücadele etmen gereken bir unsur yok. Tamamıyla sandbox bir içerik söz konusu. Bu da oyun deneyimini baltalıyor. Factorio daha hedefleri olan daha sağlam temelleri olan bir oyun. Sürekli sorunlar ve çözmek için bir uğraş var. Ya kaynak biter ya saldırı olur. Satisfactoryde kaynak bitmesi gibi şeyler yok. Sadece yeni tech açtıkça üssü upgrade edip yeni parçaları üreterek devam ediyorsun. Benim önerim factoriodan yana ancak Satisfactoryi de sevenler çok.
Satisfactory, co-op oynayınca güzel oluyor. Tek kişi iseniz Factorio oynamanızı tavsiye ederim.
2020 Kış İndirimlerini, aşağıda yazdığım oyunları alarak kapatmış bulunmaktayım.

  • Age Of Empires 3 Definitive Edition
  • Hook
  • Hexcells Complete Pack
  • Ultimate General: Civil War
  • Antichamber
  • Ultimate General: Gettysburg
  • Poly Bridge
  • We Were Here Together
Bu yılı sadece AoE3: DE ve Kingdoms and Castles ile kapattık. Bir de Anno 1800 ama Steam'den değil. Sanırım harcama miktarımın en düşük olduğu kış indirimi dönemi.
Son olarak (cidden son) Rimworld aldım. Kendisinde karar kılmamın sebebi daha önce ücretsiz oynamam ve bi şekilde telafi etme isteğimden kaynaklı. Yoksa Factorio da çekiciydi :)
Sayfalar: 1 2