Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Chieftain of the Deep Warrens
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Görsel




The Chieftain of the Deep Warrens Rictus Klanı'na hem Mortal Empires için hem de Vortex kampanyası için özel mekanikler ekliyor. Bu mekaniklerin kampanyayı daha ilgi çekici hale getirmesi ve Rictus Klanı'na çeşitlilik katması amaçlanıyor.

İlk mekanik oyuncuyu Stormvermin'e saldırı ve savunma yetenekleri eklemesine imkan veren geliştirmeler için yiyecekler üzerinden kurban vermesini sağlıyor. Her yenisi öncekinden daha fazla maliyete sahip olan altı seviye geliştirme mevcut.

İkincisi şöhret paneli alaylarından yetiştirilebilen (her biri, bir oynanabilir ırka ait) Stormvermin birimlerini açıyor. Bu birimler oyuncu her bir ırkla ilk defa savaşınca açılıyor. Birim açılınca, oyuncunun birimle alakalı ırkı 13 tur boyunca can düşmanı yapabilme seçeneği olan Deep Warren ekranında gözükür hale geliyor (sadece ilk onunun ekrana eklenebileceğini unutmayın).

Bir ırk can düşmanı ilan edilince, oyuncu o ırka karşı 13 tur boyunca bonuslar elde ediyor. Bununla birlikte oyuncu 13 tur boyunca diğer ırkalara karşı liderlik cezaları çeker.

Görsel
Görsel
Görsel
Görsel


Steam linki için tıklayınız.
Güzel anlatım eline sağlık.