Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Total War Oyunlarının Yıllara Göre (2008-2020) Oyuncu Sayıları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link


Warhammer i'in windows vista muamelesi görmesi dikkat çekici, bir noktadan sonra bütün oyunların gerisinde kalıyor. Medieval ii ise istikrarlı ve şaşırtıcı biçimde daima Rome ii'nin arkasında ilk 3 ya da 4te. Sagalar ise anlık görünüp kayboluyor. Three Kingdoms'un yüz binin üstünde başlamasına da şaşırdım, çin faktörü mü artık. Bence yeni bir eurocentric oyun çıkarsa çok daha büyük bir patlama yapar herkes hasret kaldı. (yani ben kaldım en azından  :grinn: )
T3 kesinlikle Çin etkisi. Onun dışında Warhammer serisinin bu kadar başarılı olmasını beklemiyordum. Bunu gördükten sonra Warhammer lisansı bittiiğinde -yanlış hatırlamıyorsam 5 yıldı ama emin değilim- lisans uzatmasına gidileceği ya da başka bilindik serilerin oyun haklarının kovalanacağına kesin gözüyle bakıyorum. Bir de şu SAGA oyunları. Allah'ım siz de vazgeçin rahatlayın biz de rahatlayalım. Allah'ın oyunu Rome 1'den az oynanır halde.
Warhammer I'in geride kalmasının sebebi, Warhammer II çıktıktan sonra parasal ve sistemsel güçlükler dışında Warhammer I oynamak için hiçbir sebep olmaması. Warhammer oynayanlar Warhammer I'i kütüphanesinde bulundursa da, Warhammer II oynuyorlar çünkü Warhammer I'i kütüphanelerinde bulundurarak Mortal Empires seferini açabiliyorlar.
Eski Total War oyunlarının hâlâ oynanıyor olması şaşırtıcı bir durum bence.
orada 1 kişilik mtw1 olması gerekirdi. Adam yerine koymamışlar bizi.
Favorim Rome Total War'ın yeni çıkışlarda bile her zaman kemik kitleyi koruması hoşuma gitti.
Rome Total War'ı internet kafeye gider öyle oynardım. Evdeyken kağıt üzerine harita çizer tüm ülkeleri ezbere bilirdim. Kağıt üzerinde oynayıp taktik falan çalışırdım kendimce. Fakir ama mutluyduk. Şimdi sadece fakiriz...