Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Victoria 2 - DoD Multiplayer: Şubat 2021
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Görsel

Elbiya Konfederasyonu

Almanların büyük bir kısmını Elbiya Konfederasyonu olarak birleştirmekle iftihar ederiz. Uzun zamandır birbirini yiyen prenslikler artık ulus bilincine varıp bu yersiz kavgaları bir kenara bırakmıştır.

Elbiya Konfederasyonu ilan edildiği esnada Burgonya ve Lehistan ile iki cephede savaşıyorduk, bu savaşa müttefikimiz Rusya'nın tarafında girmiştik. Maalesef savaş pek istediğimiz gibi gitmedi ve halk memnuniyetsiz olmaya başladı, süreci iyi yönetemeyen kral devrilip cumhuriyet ilan edildi ve halk liberalleri seçti. Şu anda liberaller ve muhafazakârlar mecliste çoğunluğu elde etmek için mücadele ediyorlar.

Son yıllarda fazla savaş olmuştu, ölen askerlerin aileleriyle yapılan röportajlar gazetelerden eksik olmuyordu. Bunun üzerine tüm kaynaklarımızı halkımıza yatırma ve büyük savaşlardan bir süre uzak durma kararı aldık. Bu politikanın meyvelerini sanayideki büyük atılımlar ve gelirimizin artmasıyla topladık. Ekonomimizde iyiye gidiş olduğunu ve halktan bir kuruş bile vergi alınmadığını söylemek gurur verici. Halkını ezen değil, halkıyla el ele geleceğe doğru yol alan bir ülke olacağız. Yaşasın Elbiya!
Hostumuz bu hafta olmadığından bu haftalık oyun olmayacak, diğer hafta bir kereliğine ek gün ekleyebiliriz. Diğer hafta cuma hariç hangi günler müsaitsiniz?






Farketmez bana
Cumartesi dışında her gün gelebilirim.
Cuma dışında bir gün gelmem mümkün değil.
Fark etmez
Haftasonları ve perşembe hariç müsaitim.
Host başkası olsa menarsın yerine de biri geçse tek çözüm bu heralde ati hiç gelemiosa
Cuma dışı bana da uygun değil.
Pekala, o halde ek bir gün yok. Bu haftalık oynamayacağız, diğer hafta cuma günü görüşürüz.
Oynanmaması sıkıntı değil de menarsın yerine niye yedek geçmiyor ki
Bu cuma günü oynayacağız, katılmayı unutmayalım.







Bu akşam oynayacağız, oda 21:00'da kurulacak gelmeyi unutmayın.







Oda aynı ip ile kuruldu.





V2_MAP_mp_1890.2.1_3.jpg
1 Şubat 1888

- Dual Monarch
- Japan
- Arcadia
- German Federation
- Russia
- Hungary
- Scandinavia
- Spain

Eco.PNG
Görsel

The United Republic

Geçtiğimiz 10 yıl içinde Papalık modern ideolojimiz ile harmanlanmış devletimize katıldı ve Batı Afrika topraklarından bir sürü koloni aldık. Ülkemiz sanayi devi olmuş ve resmen Anglois toprağı olan Loraine'yi Burgundy'den almıştır.

Amacımız Anglois kültürünü tüm insanlarımıza benimsetmek ve devletimizin refahını halkımıza da yansıtmak. Avrupa'daki en büyük güç olsak bile gücümüzü iki katına çıkarmayı hedefliyoruz, yapımına başlanan büyük filomuzu da tamamlayacağız.

Görsel
Ülkemizin sınırları Batı Roma İmparatorluğu'nu andırıyor. İspanya'dan sonra en büyük dostumuz olan Venedik de yerel güç olarak güçleniyor.
Etkinlikten ayrılıyorum.
Oda bugün 20:55 gibi kurulacak, gelmeyi unutmayın.





Ben bu hafta katılamayacağım evde internet kesik.
Oda kuruldu.




Sayfalar: 1 2 3 4 5