Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2021 İlkbahar Men of War: Assault Squad 2 Etkinliği
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
NEj9BP.png
Men of War: Assault Squad 2

Oyunlar Steam üzerinden oynanacaktır. Etkinliğe katılmak istiyorsanız konuya katılıyorum yazmanız yeterli. Katılımcıların müsait olduğu gün ve saatler belirtirlerse ona göre hareket edebiliriz ama oyuncular bu başlık altında örgütlenebilir.

Katılımcılar:







Haftasonu forumda etkinlik olmadığı için cumartesi veya pazar akşamını öneriyorum. Özellikle saat 19:00'dan 00:00'a kadar olan zaman aralığında bir saatte uygun olduğumuzda oynayabiliriz.
Etkinliği Pazar günü saat 21:00'da olmasına karar verdim böylece cumartesi günkü etkinliklerle de çakışma ihitmalini ortadan kaldırmış oluruz.
Katılıyorum.
Ben de katılırım. Selamlar bu arada
Katılıyorum.
Katılıyorum.
Katılıyorum.
Katılıyorum
(15-02-2021, 19:33)SatanistKesenKedi : [ -> ]Haftasonu forumda etkinlik olmadığı için cumartesi veya pazar akşamını öneriyorum. Özellikle saat 19:00'dan 00:00'a kadar olan zaman aralığında bir saatte uygun olduğumuzda oynayabiliriz.
hoşlandım
Yarın oyunu 21:00'a on dakika kala kuracağım. Oyun 8x8'e kadar oyuncu desteklediğinden katılımcı sayısının sınırı yok gibi bir şey, sadece dört ve üzeri oyuncu olması yeterli olacaktır.
Oyun kuruldu oyun bilgileri:

Lobi Adı: Strategyturj MoW Etkinliği
Şifre: st
3 ya da 4 maç attık. Emin olamadım yazarken. Oynayan arkadaşlara teşekkür ederim. Güzel oyundu.

3.png

En çok, 'a cehennemi yaşattığım bu oyunda eğlendim. 7-8 tank/motorlu uçaksavar yok ettim. Sinirlerini bozmuş olabilirim :)

Gelen herkese tekrardan teşekkür ederim.
20210221235350_1.jpg
Oynadığımız üç oyundan sonuncusunun ekran görüntüsü. İlk oyunda bir takım problemler yaşadığımızdan yarıda kesilmişti. İkinci oyunun ekran görüntüsünü Craetus paylaştı. Oyun başı biz solu tamamen alırken sağı bir süre tamamen kaybettik. Erken oyunun başlarında ortayı alamadık lakin ilk orta sınıf tankı ben çağırınca kısa sürede ortayı ele geçirdik. Orta oyunun sonlarına doğru tank avantajını rakip kazanmasına rağmen Sluggerım ile rakibin tanklarını yavaş yavaş avlayarak tank avantajını geri kazandık. Topçu avantajına oynadığımızdan oyun sonu kolayca mevzileri temizleyebiliyorduk bu da bize oyunu kesin olarak kazandıran üstünlük oldu.
20210221234252_1.jpg


Yarın aynı saatte lobiyi kuracağım.


Oyun kuruldu.
Lobi Adı: Strategyturk Mow Etkinliği
Şifre: st


yarın aynı saatte lobiyi kuracağım.
Yarın büyük olasılıkla katılamayacağım. Şimdiden iyi oyunlar herkese.


Oyun kuruldu.
Lobi Adı: Strategyturk Mow Etkinliği
Şifre: st
Katılıyorum
Sayfalar: 1 2