Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: GalCiv3 - Retribution
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
header.jpg?t=1598546090

Retribution, Galactic Civilizations III için çıkarılan dördüncü genişleme paketidir.
Eklenti 21 Şubat 2019'da çıktı.

Eklentinin Steam sayfası için tıklayın.

Bir cihat olarak başlayan şimdi bir intikam savaşına döndü. Uygarlığınız kuvvetli kalıntıları açığa çıkardı, hiper geçitleri nasıl inşa edeceğini öğrendi veiki yeni büyük uygarlıkla karşılaştı.

Kalıntılar
Galaksi genelindeki gezegenlerde gömülü olan kuvvetli eşyalar, uygarlığınızın yeni yeteneklere anında erişmesini sağlayacak.

Erzak Gemileri
Gezegenleriniz artık yalnızca uzaydaki adalar gibi işlemez. Erzak gemileri inşa ederek diğer gezegenlerinizin gelişmesinde yardımcı olmak için mal ve hizmet taşıyabilirsiniz.

Yeni Büyük Uygarlıklar
Drath ve Korath geri döndü! Manipülatif Drath galaksinin iplerini elinde tutarken Korath imha etmeye bel bağlıyor. İkisinin de kendine has yetenekleri, bonusları ve gemi parçaları mevcut.

Hiper Geçitler
Bağlandığı zaman filolarınızın hiper uzaydan dahi daha hızlı seyahat etmesine olanak sağlayan güçlü geçitler inşa edin.

Yeni Teknoloji Ağacı
Teknoloji ağacının tepeden tırnağa yenilenmesi derinlik ekliyor ve araştırma seçeneklerinizdeki stratejik seçimleri keskinleştirir.

Retribution Hikâyesi
Oyuncuların beklediği nihai muharebe. Kötücül Drengin İmparatorluğu insanların yumuşak ve barışsever olduğunu zannetmişti. Kendi nesillerinin tükenmesiyle sonuçlanabilecek korkunç bir hata yaptılar.