Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: GalCiv3 - Intrigue
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
header.jpg?t=1598546191

Intrigue, Galactic Civilizations III için çıkarılan üçüncü genişleme paketidir.
Eklenti 11 Ağustos 2018'de çıktı.

Eklentinin Steam sayfası için tıklayın.

Danışmanlarınızı toplayın, bir hükûmet türü seçin ve halkınızın güvenini kazanın. Galactic Civilizations III: Intrigue'de politika galaktik bir ölçekte!

Hükûmet türünüzü seçin
Kibar bir dokunuş veya demir bir yumrukla yönetin! Demokratik yolla yönetebilirsiniz fakat sıradaki seçimi kaybetmemek için insanlarınızın gözünden düşmeyin. Veya işçi sınıfınızı köleleştirmek için bir Sahip Aristokrasisi de benimseyebilirsiniz. Şirketlerinizin hükmetmesine izin veren Yıldızlar Arası Plütokrasi de var... isyanın üstesinden gelebilirsiniz değil mi?

Milletler Topluluğu kurun
Kolonilerinizin kendi kendine yeterli olmasını sağlayın! İmparatorluğunuz büyüdükçe kenarlardaki dünyalar bağımsız olmak isteyecektir. Bu dünyalara milletler topluluğu statüsü vererek onları bir müttefike çevirebilir ve ana uygarlığınıza azımsanamaz bir gelir götürebilirsiniz.

Galaktik Haber Ağını kullanarak güncel olaylardan haberdar olun
Uzayda taraflı habercilik yoktur, çünkü işi halletmesi için bir robot tuttuk! Kimin kiminle ittifak kurduğunu, kimin kime savaş ilan ettiğini ve galakside olup biten diğer birçok aktiviteyi gözlemlemek için haberleri kontrol edin.

Büyük krizlerde uygarlığınızı yönlendirin
Kendi maceranızı seçin! Özel kriz olayları çıkabilir ve uygarlığınız için olan planlarınızı altüst edebilir. Şiddete eğilimli bir grup devrimciyi bastırmanız veya devasa bir uzay yaratığına karşı birliklerini toplamanız gerekebilir. Her durumla nasıl ilgilenmeye karar verdiğiniz olayları, seçenekleri, fırsatları ve ödülleri etkiler.

Heyecan verici içerikleri keşfedin
Her şeye hazırlıklı olun! Kıtlıktan protestolara kadar liderliğinize meydan okuyan ve halkınızı test eden yeni olaylarla karşılaşacaksınız. Belirli hükûmetler ve olaylar başka türlü elde edemeyeceğiniz yepyeni gemiler verir. Seçimleriniz gideceğiniz yolu ve karşılaşacağınız ödüllerle cezaları belirler, akıllıca seçin.

Galaktik Markette ticaret yapın
Markette (neredeyse) her zaman iyi bir fırsat vardır! Madenciliği artıp fiyatını aşağı çekmeden evvel Durantium satın ya da istediğiniz sancak gemisini inşa etmek için Elerium satın alın. Fiyatların pahalılığı tamamen ürünün miktarına bağlı, bu yüzden alım satım yaparken dikkat edin!