Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2021 Yaz Panzer Campaigns: Bulge'44 Etkinliği
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Tur -
tur -
Tur -
Tur -
Tur -
Tur -
Tur -
Tur -

Müttefik ilerleyişini durdurmak ve ordularını imha etmek için başlattılan Ren Savunma Harekatının ilk günü zorlu hava şartları ve ormanlık arazinin getirdiği zorluklara rağmen10 km gibi büyük bir ilerleme kaydedildi. İlk saldırıları karşılayan üç tabur asker çembere alınarak imha edildi. İlerleyen saatlerde verilen zaiyat artsa da müttefik orduları geri çekilmek zorunda kaldı. Gece karanlığı çöktüğünde askerlerin dinlenmesi ve ikmal sağlanması için saldırılar durdurulmuştur. Gelen takviyeler ve ikmaller ile şafakta saldırıya tekrar başlanmıştır. Öncü kuvvetlere yetişen tank kuvvetleri ile hızlı ve derin saldırılar yapılara müttefik mevzileri yok edilmiştir.

Honsfeld kentini savunan müttefik birlikleri iyi direniş gösterse de kent ele geçirilmiştir. Bunun yanında kenti savunmak için gelen takviye kuvvetler çembere alınar ikmal hatları kesilmiştir.

unknown.png

Birlikleri kuşatan askerin başındaki subaylara göre 1000 ila 2000 kadar askerin çember içerisine alındığı tahmin ediliyor. Bu büyük başarılar neticesinde müttefik ordusunda kırılmalar görülmektedir.
Tur -
Tur -
Tur - ,
Tur -
Tur-
Tur -
Tur - , ,
Tur -
Tur -
Tur -
Tur -
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9