Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2021 Yaz Forts Etkinliği
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
header.png

2021 Yaz Forts Etkinliği

Yaz mevsimi içerisinde oynanan tüm Forts oyunları bu konu altında paylaşılır. Katılmak istiyorsanız konuya katılıyorum yazmanız yeterlidir, değişebilme ihtimali olan oyun günü Cumartesi 16:00-18:00'dır.

Oyuncular:



Katılıyorum
Katılıyorum.
Katılıyorum
Eğer yeterince oyuncu gelirse yarım saat içinde girebiliriz.


Gelebilirim.
Dışarıdayım ne yazık ki.
ve ile birkaç el oynadık. 3 kişi olduğumuzdan dolayı Elefsar'ın tarafına normal zorlukta bot atsak da bot pek iyi oynayamadı. Craetus da bizim takımı taşıdığından ellerin çoğunluğunu kazandık. Eğer oynamak isteyen olursa oyun günü dışında da ara sıra girebiliriz.

unknown.png
Ekran görüntüsü almayı unuttum oynarken ancak 3-4 el attık. Başta ve ben co-op bir üssü yönetiyorduk. 'ın lazerleri ile başa çıkmayı denerken üssümüz ağırlığı kaldıramadı ve çöktü. Daha sonra 2v2 bir maç attık. elefsar'ın yanında kolay bot vardı. Bot kendini tamir etmekten acizdi. elefsar'ı bir top atışı ile reaktöründen vurarak imha ettim. Diğer ellerde de zafer aldık ancak bunun sebebi botun insan gibi oynayamaması. Oyunlar için teşekkürler.
Oyun ilginç bir şekilde zevk veriyor. Sanırım bunun başlıca sebebi hem basit hem de çokça çeşitliliğe sahip olması. Ben daha çok her şeyi kurayım, gelişeyim, güçlü bir base'im olsun derken, bir oyun sonunda craetus'un base'inin sadeliğini görünce çok hoşuma gitti. Hangi silahı kullanacaksa ona yönelik gelişmede bulunmuş. Kendisi eski bir oyuncu olduğu için çok daha tecrübeli tabi ki. Ben toplasan 10 saat oynanamamışımdır.
Yasin ise her yeni oyuna kesinlikle bir şeyler öğrenmiş olarak geliyor. Eğlenceli oyunlardı. Katılımcıların eline sağlık.
ile 5 el oynadık. Bir elde topumu fırlatarak onur34'ün basesini samuray kılıcıyla yarar gibi yardım. İkincisinde ise onur34'ün basesi durduk yere çöktü. Diğer ellerde de onur34 beni dövdü.

unknown.png
Karşı basenin yıkıldığı el
Yasin ile 4 el oynadık. ilkinde kendisi çöktü. Sonra ben onu yendim. Sonra o beni yendi. Son elde de ben kendi kendime çöktüm. Aşağıya birkaç resim bırakıyorum. O halatların amacını anlatabilecek varsa sevinirim.

(05-07-2021, 23:48)Onur34 : [ -> ]O halatların amacını anlatabilecek varsa sevinirim.

Baseyi fiziki olarak biyere bağlıyor. Mesela o halatla uzak biyere atıp sonra düz wood yapılarla ona bağlarsan wood yapılarda daha fazla kuvvet oluyor. Ben de pek fizik bilmiyorum ama kısaca yukarı doğru binayı yöneltmene yardımcı olabilir.
ile 3-4 el oynadık. Bir el ben kazandım ama diğerlerinde kaybettim.

unknown.png
Ağır kaybettiğim ellerden biri.
5 dakika içinde oda kuruluyor.
, ve ile 2v2 olarak 5-6 el attık. Hiçbirinde benim takımım kazanmasa da zevkliydi. Resim alan varsa buraya atabilir.
Dünkü etkinlikten bazı kareler. Yasin'in neden öyle bir şey yaptığını ben de anlayamadım.
Halat ve mekanikleri üzerine deneyimi gerçekleştiriyordum. Azkala baseyi komple söküyodu o ufacık parça..
Katılıyorum.
En az iki kişi gelirse 2 saat sonra oynarız.