Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Paris'in Kuruluşu- Oyun Serisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bu konu altinda Temmuz 2021'de oynadigim oyundan bahsedecegim. Ilk olarak tum dlcler acik. AI fazla rahatsiz etmesin diye orta seviyede sanirim.

Ilk olarak ana sehrim. Cok fazla birsey yok, Turistik tesisler haric hersey burada, vatandaslarin ve sanayinin tamami burada.

unknown.png

Embasa, Yeni Dunya ve Artic'teki setupimi cogunlukla tamamladiktan sonra kendime oyun hedefi olarak 33.000 attractiveness a ulasma hedefi koydum ve bu amacta bir Turizm ve Bilim Adasi kuruyorum. Neden 33k derseniz bu degerde Palace'in degerleri maksimuma cikiyor.

Iste Paris

unknown.png

Suan insaatlar hala surmekte gordugunuz Botanik bahcesi ve Etnografya Muzesi, diger haritalardan parcalar geldikce genislemeye devam ediyor.

Bu da yeni gelisen Arastirma Enstitumuz ve etrafindaki Universite kompleksi. Arkada insaati devam eden ise Dunya Konferans Merkezi ama muhtemelen yeri tasinacak. Bir ihtimal sarayin icine alabilirim.

unknown.png

Saray denilince mutevazi bir sarayimiz soz konusu ama genisletme planlarimiz var.

unknown.png

Su asamada oyun biraz Anno'dan cikip Cities Skylines'a cevirmis durumdayim.
Sezar Galya'yı fethedip Sezarland'ı kurmuş gibi görünüyor. :smile:
Para durumun dusuk gibi o seviyelerde milyonlari gecmen gerekirdi cok item falan mi aldin da bitti acaba
(21-07-2021, 21:57)SoulForged : [ -> ]Para durumun dusuk gibi o seviyelerde milyonlari gecmen gerekirdi cok item falan mi aldin da bitti acaba

Turist adasini olusturmaya calistigimdan surekli olarak hayvan, bitki ve muze esyasi aliyorum ama gelirim fazla degil haklisin.
Ticaret yap embesada saat , gramafon , bisiklet sat veya gelismis silahlardan sat baya para kazanirsin
Turizm adası oluşturmakta büyük bir facia yaşadım. Binbir zorlukta Worlds Fair binasını kurduktan sonra öğrendiğim üzere sergi yapmak için Investor nüfusu gerekiyormuş ama benim bütün investor nüfusum ana adada. Commuter Pier koymak ile Investor nüfüsu bu adaya taşıyabileceğimi sanıyordum. Engineer ve diğer sınıflar için geçerli imiş bu maalesef. World's Fair binası için o kadar emek boşuna gitti. Turist adası zaten çok küçük ayrıca investor için bina dikemem.

Buradan çıkardığım ders Crowns Fall gibi geniş topraklı bir yere Palace ve diğer binaları kurmalıydım.


Turist adasının son hali

unknown.png

unknown.png