Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Warhammer II - The Silence & The Fury Soru Cevap
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
SF-Main-Banner-1024x230.jpg

The Silence & The Fury, Total War: WARHAMMER II için çıkacak olan son Efsanevi Lord paketi. Bu lord paketiyle birlikte oyuna Beastmen ve Lizardmen ırkları için birer yeni efsanevi lord ekleniyor.

The Silence & The Fury aşağıdakileri içeriyor:
  • Lizardmen ırkı için Efsanevi Lord olarak Oxyotl.
  • Beastmen ırkı için Efsanevi Lord olarak Taurox.
  • Hem Lizardmen hem de Beastmen için yeni güçlü birimler ve kahramanlar.
  • Her iki ırk için yeni sefer görevleri, özel mekanikler.
The Silence & The Fury ile birlikte Hammers & Herdstones isminde, Beastmen ve Cücelerde önemli değişiklikler içeren bir güncelleme çıkıyor.

The Silence & The Fury ile birlikte eklenen yeni birimler hangileri?
Beastmen birimleri şu şekilde:
  • Doombull (Lord)
  • Wargor (Hero)
  • Tuskgor Chariot
  • Ghorgon (Monster)
  • Jabberslythe (Monster)
Lizardmen birimleri şu şekilde:
  • Skink Oracle (Hero)
  • Chameleon Stalkers (Infantry)
  • Coatl (Flying Monster)
  • Troglodon (Monster)
05_TWWHII_SF_Jabberslythe-1024x576.jpg

Oxyotl ve Taurox'un sefer mekanikleri nedir?
Taurox, Beastmenlerde yapılan değişikliklerle uyumlu bir biçimde harita üzerinde bir muharebeden diğer muharebeye hızlı bir şekilde geçebiliyor. Düşmanları yenilgiye uğratmak, şehirleri yerlebir etmek ve diğer benzer eylemler Taurox'a Momentum kazandırıyor. Taurox tek bir turda çok sayıda muharebeye girebilir, şehirler yıkabilir, kan dökebilir. Sahip olduğu diğer güçler, bu eylemlerin daha etkili olmasını sağlar. Taurox oyuna Yeni Dünya'nın batısındaki Obsidian Peaks'te başlıyor.

Oxyotl daha gizli, ancak bir o kadar da tehlikeli bir lord. Dünyanın farklı bölgelerinde bulunan Silent Sanctumlardan yararlanabiliyor, Kaos'un saldıracağı bölgeleri önceden öngörebiliyor. Bu bonuslar sayesinde harita üzerinde çok hızlı bir şekilde hareket edebiliyor. Kaosa karşı tecrübe bonusu almasının yanı sıra, Skinkleri muharebede kolaylıkla yönetebiliyor. Oxyotl oyuna Deadwood'un soğuk topraklarında başlıyor.

TWWHII_Thorek_Battle-1024x576.jpg

The Silence & The Fury ile birlikte çıkan ücretsiz güncellemede neler bulunuyor?
Beastmen güncellemesi, onların yıkıcı tabiatlarını korurken, herdstone etrafına geçici bir şekilde yerleşebilmelerini mümkün kılıyor. Bu durum, Taurox'un Kaos'a yaranma temasıyla da uyum sağlıyor. Herdstone'un etrafındaki yerleşimleri yıktıktan sonra, Beastmen arkalarında yıkımdan başka bir şey kalmamış bir şekilde ilerleyebiliyor.

Cüceler Thorek Ironbow'un ücretsiz bir şekilde oyuna eklenmesi sayesinde Vortex senaryosunda oynanabilir hale geliyor. Bununla beraber run büyülerini geliştiren, her Efsanevi Lorda farklı "garezler" ekleyen çeşitli değişikliklerimiz mevcut.

Thorek'in amacı kayıp run kalıntılarını bularak halkını eski ihtişamlı günlere geri döndürmek. Sahip olduğu Kıyamet Runü bu amaçta kendisine yardımcı olmakla beraber, ihtiyaç duyduğunda muharebede Kıyamet Örsünden de faydalanabilir.

The Silence & The Fury ile eş zamanlı bir şekilde oyuna eklenen başka ücretsiz içerikler var mı?
Total War Access üzerinden ekstra içeriklere erişebiliyorsunuz. Beastmen için Great Bray Shaman isminde ek bir lordumuz var, kendisi saygın ve güçlü bir büyücü. Kılıç ve asa kullanıyorlar, Tuskgor Chariot veya Razorgor Chariot sürebiliyorlar.

Bunun yanı sıra, oyuna Ogre Paralı Askerler geliyor. Bu 5 birim, WARHAMMER II'deki tüm ırklar tarafından erişilebiliyorlar. Her birinin kendisine has bir üretim şartı mevcut. Eğer WARHAMMER I için Call of the Beastmen eklentisine sahip değilseniz, The Silence & The Fury'i satın aldığınızda Taurox ve Beastmen ırkını Vortex ve Mortal Empires seferlerinde kullanabileceksiniz ancak diğer Efsanevi Lordları (Khazrak, Malagor ve Morghur) Mortal Empires'te kullanamayacaksınız. Aynı zamanda oyun içerisinde Taurox ile oynarken konfederasyon kuramayacak, bu diğer lordları komutan olarak edinemeyeceksiniz. Her zamanki gibi Mortal Empires seferine erişmek için 1. oyuna sahip olmanız gerekecek.

Eğer Call of the Beastmen'e sahipseniz ancak The Silence & The Fury'i almayacaksanız, Mortal Empires'ta değişen Beastmen oynanışını edineceksiniz ancak yukarıda bahsedilen yeni birimlere, Taurox'a ve Vortex seferindeki özel oynanışına erişemeyeceksiniz.

silence-and-fury-purchase-guide-1024x576.jpg