Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Warhammer III - Haber Akışına Dair Bilgilendirme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Whats-next-2400-540.jpg

Warhammer III için hazırlanan bu blog yazısında, oyundan haberlerin akışına dair bilgiler veriliyor.

https://www.totalwar.com/blog/total-war-...mber-news/ :Merhabalar, bugün sizlere Total War: WARHAMMER III'e dair bir sonraki içerikle ne zaman karşılaşacağınıza dair bilgiler vereceğiz. Sizleri karanlıkta bırakmaktansa, net bir şekilde önümüzdeki birkaç ay boyunca WARHAMMER III'e dair içerikle karşılaşmayacağınızı belirtmek istedik. Bu durum yeni fragmanlar, içerik tanıtımları, ekran görüntüleri, çizimler vb. hususlar görmeyeceğiniz anlamına geliyor.

Eylül ayı gibi tekrardan WARHAMMER III'ten içerikler paylaşmaya devam edeceğiz ve ilk olarak Grand Cathay İmparatorluğundan bahsediyor olacağız. Games Workshop ile birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde ortaya çıkan işleri sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Uyumun ülkesi olan Cathay, gök şehirleri, ejderhaları ve dünyanın gördüğü en güçlü ordulardan birisine sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Cathay'ın tanımıyla birlikte kuşatma muharebeleriyle ilgili de paylaşımlarımız olacak. Eski Dünya'nın en büyük imparatorluğu Kaos saldırılarına karşı göğüs geriyor. Bu esnada sadece Cathay'a özel mekaniklerden değil, aynı zamanda kuşatma muharebelerindeki genel değişikliklerden de bahsedeceğiz.

Ardından Kaos Diyarlarına geri dönüp, Warhammer dünyasının kötücül karakterlerini tanıtacağız. Aşağıda kuzeyin çorak topraklarında rastlayabileceğiniz, duyguyla, bilgiyle ve daha da önemlisi ölümlü ırklarla beslenen yaratıkları inceleyebilirsiniz.

Slaneesh Birimleri

wh3_exalted_chariot-1024x576.jpg

Bu araç en güçlü Slaneeshi daemonlarını savaşa taşıyacak.

wh3_daemonette-1024x576.jpg

Daemonetteler muharebe alanında çok hızlı hareket edebiliyorlar.

Tzeentch Birimleri

wh3_herald_of_tzeentch-1024x576.jpg

Tzeentch'in en temel yaratıklarından birisi normal konumunun çok ötesine ulaşmayı başardı.

wh3_soulgrinder_of_tzeentch-1024x576.jpg

Tzeentch'in eski daemonları, makine gücü sayesinde inanılmaz bir menzile sahipler.

Nurgle Birimleri

wh3_rotfly-1024x576.jpg

Veba tanrısının ceset yiyen aracıları.

wh3_nurgling-1024x576.jpg

Nurgle'ın sinsi ve bir o kadar da zehirli çocukları.

Bugünlük bizden bu kadar, gelecekte bu birimlere dair çok daha ayrıntılı bilgiler paylaşacağız. Geri dönmemizle beraber, ön sipariş bonusuyla ilgili de bazı paylaşımlarımız olacak. WARHAMMER III devasa bir oyun ve sizlerle paylaşacağımız daha çok şey var. Bunlar sadece eklentiler veya ücretsiz yamalarla alakalı değil, aynı zamanda oyun mekaniklerinde yapılan değişikliklerle de ilgili. Diplomasi değişiklikleri, arayüz geliştirmeleri, eğitim modu değişiklikleri ve çok daha fazlası.