Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Old World - Heroes of the Aegean
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Old World - Heroes of the Aegean
Old-World-Key-Art.png
Heroes of the Aegean, her biri benzersiz karakterlere ve hedeflere sahip altı tarihi senaryo:
  • Birinci Pers İstilasını Önleyin: I. Dairius'un ordusuna karşı Atina'yı yönetin ve ünlü Pheidippides'in Sparta'ya koşarak başlattığı Maraton Muharebesini yeniden canlandırın.
  • İradenizin önemli olduğu gelişen bir senaryoda Yunanistan'ı savunun: Xerxes'in ordusunu Thermopylae Savaşı'nda Leonidas kadar uzun süre oyalayın, Salamis Savaşı'nda Pers donanmasına karşı mücadeleye girin ve son savaş olan Plataea Savaşı'nda işgalcileri bozguna uğratın.
  • Makedonya Yunanistan'ı Feth Ediyor: II. Philip önderliğinde çok daha güçlü düşmanlara karşı hayatta kalın ve düşmanlar ile çevrili zayıf bir krallık olan Makedonya'nın sınırlarını aşarak tüm Yunanistan'a hakim olun.
  • RPG benzeri Pelerin ve Hançer: Kralın suikastından sonra imparatorluğu bir arada tutan Philip'in dul eşi Kraliçe Olympias ile oynayın ve rakipleri iktidarı ele geçirmeden önce henüz genç olan Büyük İskender'i liderlik için hazırlayın.
  • Antik dünyayı fethedin: Büyük İskender olarak krallığınıza liderlik edin, Tire ve Gazze'den Pers Kapısı Savaşı'na kadar uzanan seferlerde Makedon krallığını genişletin.
  • Diadochi: İskender'in generallerinden biri ile oynayın ve ölümünün getirdiği kaostan yeni bir imparatorluk kurun, Makedon krallığının bölgeleri için diğer generalleriyle çarpışın.
OW-dlc1-naval-battle-opt2.gif?t=1654151980

Heroes of the Aegean ayrıca Hititler'i ana seferde oynanabilen ve savaşçı kral I. Hattušili tarafından yönetilen yepyeni bir uygarlık olarak ekliyor. Hititler, güçlü ve benzersiz üç kişilik savaş arabalarına yer veriyor ve dünyanın bilinen ilk anayasal monarşi olarak ekstra yurttaşlık kazanıyorlar. Ek olarak Hititler, Anadolu'nun engebeli arazisinde edindikleri tecrübeler ve ağaç kesme konusundaki yetenekleri sayesinde hareket cezası olmadan tepeleri geçebilir ve ormanları kesme beceresine sahiptir. Tüm bu özellikleri ile Hititler Old World'ü kasıp kavurmaya hazırlanıyor. 

hattite_choice.jpg?t=1654151980