Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: CoH2 - Yeni War Spoils Sistemi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar, bu gün size Company of Heroes 2'de War Spoils hakkındaki değişiklilerden bahsedeceğim. 

Yeni War Spoils sistemi 3 Mayıs'tan beri açık beta sürecine girmiş bulunmakta. Görünene göre güzel ve hoş özellikler eklenecek yakından inceleyelim. 



Yenilikler şu an iki ana başlık altında ele alabiliriz bunlar: 
  • Oyun içi sanal para Supply puanı ve bunları harcayabileceğimiz yeniden düzenlenen oyun içi market.
  • Dota 2 ve CS: Go'dan tanıdık gelecek Loot Points.

Supply

Oyuna sanal para-kur birimi olarak eklenecek olan Supply puanları, oyun içerisinde bir çok öge gerçek paranın yanında Supply Puanı ile satın alınabilecek. 

Supply Puanı elde etmenin şu an tek yolu oyun sonlarında düşecek eşyalar.

Oyun sonlarında düşecek bir eşyanın sizin envaterinizde olması durumunda, düşen eşya değerlendirilip size 500 Supply Puanı kazandıracak.
 
supply_tint.png




Oyun İçi Market

store_tine.png

Artık oyun içi markette sadece gerçek para ile satın alabileceğimiz şeyleri artık alternatif bir yol olan Supply puanları ile satın alabileceğiz.

Marketteki çeşitliliği ve Supply Puanının işlevini artırmak için bazı eşya türleri sadece Supply Puanları ile satın alınabilecek alınabilecek eşya türleri aşağıdaki listedeki gibi:
  • Decals
  • Victory Strikes
  • Intel Bulletins
Supply Puanı ve ya gerçek para ile satın alınabilecek eşyalar:
  • Komutanlar
  • Skinler
  • Faceplates



Loot Points

Yeni gelecek bir diğer sistem ise bir çok oyunda var olan, aşağıdaki resimdeki gibi bir barın oyun oynandıkça dolması ve o bar dolduktan sonra oyuncuya bir eşya düşürmesi sistemi.

Şansa bağlı düşen eşyalar bundan böyle kesin bir rakamlar ile belirlenecek ve oyuncular düzenli olarak eşya kazanabilir durumda olacak. 

Yayınlanan ekran görüntülerine bakacak olursak kazanana 500 Puan maçın sonunu görene de 1500 puan verilecek ama item düşürdükçe eşya düşürmek için gereken puan eşiği artacak mı belirsiz. 

loot_points_tint.png


loot_points_post_game.png

İlerleyen dönemdeki gelişmeleri siz okuyucularımıza paylaşacağız.
OH NOO yandık beyler bittik öldük Tamam güzel fikir istiyordum ama yağne işin içinde SEGA  var  güzel paraya dökecek

Limitte var günlük yağne artık diyorlarki Coh2 günleri çöp oldu bişi istiyorsan sürekli oyna tek bi seferde 4 saat oynama diyor
Şu an görünen şekliyle bize para kaybettirecek bir şey yok. Aksine istediğimiz eşyaları bedavadan sadece oyunu düzenli oynayarak kazanabileceğiz.

Oyunu düzenli oynayarak istediğimiz eşyaları satın alabilecek iken, ( Komutanlar dahil) tam tersi düşüncelere kapılman beni şaşırttı.