Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: KoH2: Sovereign - İndirim Takip Konusu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
koh2.png

Knights of Honor II: Sovereign indirimleri bu konu altından takip edebilirsiniz.
6 mart tarihine kadar Knights of Honor 2 steam de %34 indirime girdi.
Az önce oyuna alt f4 çektim bu kadar b*ktan bir oyun olamaz. Savaş mekaniği rezalet. Beyaz bayrak çekmek bu kadar kolay olmamalı. 2 okçu birlik 3 savaşçı birliğime yaklaştırmadan beyaz bayrak çektirdi. Almayın zaman ve para israfı.
AI desen arap saçı gibi alakasız bir ülke alakasız sebepten savaş açabiliyor. Ne güzel bir ekonomi mantığı koymuşlar insanı içine çekiyor merak uyandırıyor ama şu diplomasi ve AI saldırganlığı adamı oyundan soğutuyor.
Okçular diğer oyunlara göre gerçek hayata daha çok benziyor. Zaten o kadar o yiyip ölmeyen asker olmamalı. Bu durum diğer oyunlara göre daha farklı stratejiler izlemeyi zorunlu kılıyor. Atlılarla flank atıp okçuları kovalatmak gibi.
Diplomasi ise dinamik bir yapıya sahip. X davranışınız çevrenizdeki tüm ülkelerle olan ilişkinizi etkileyebiliyor. Ülkelerin size yaklaşımına göre müttefikler almanız gerekli. Şövalyelerden diplomat alarak hızlı bir şekilde diğer ülkelerle aranızı yapabilirsiniz.

Günümüz oyun fiyatlarını düşününce 250₺ bu oyun için ucuz kalmış diye düşünüyorum. Bekleyen varsa kaçırmasın.
(27-02-2023, 23:59)Pharmacist : [ -> ]6 mart tarihine kadar Knights of Honor 2 steam de %34 indirime girdi.

Sizce bu indirimde oyunu almalı mıyım ?
Oyunda bir campaing minimum 15-20 saat sürüyor. Afrika'da 2, Ortadoğu'da 4, Anadolu'da 3, Balkanlar'da 2, Batı Avrupa'da 2, HRE ve İtalya'da 3, Doğu Avrupa'da 2, Kuzey Avrupa'da 2, Büyük Britanya coğrafyasında 3 olmak üzere en az 23 farklı oyun tecrübesine imkan tanıyor. Yarısına yakınını oynamasan bile 15 saat x 15 oyun = 225 saat minimum oyun süresi imkânı sürüyor.

Oyun gelişmeye devam ediyor. Ve unutmamak lazım ki tek bir başlangıç tarihi de yok, yani farklı senaryolara da imkân tanıyor. Kendine has tarzı sebebiyle alternatifi de yok. Evet bazı noktalarda mükemmel değil. Ancak şu günlerde 100 saatten az oyun süresi sunan oyunlar 800₺ den başlarken, 250₺ bu oyun için az bile diyorum.